Standby Workteam

Säljsupport med utvecklingsmöjligheter  -   Malmö

AB Karosseritillbehör (ABKATI) är ett helägt dotterbolag till AxDrive AB som ägs av Axel Johnson International. Vi är en av Sveriges ledande importörer och distributörer av tillbehörskomponenter och system till kommersiella fordon. Vi tillhandahåller ca 7000 artiklar från både ledande varumärken och egna producenter. Våra kunder är återförsäljare och fordonsbyggare. Omsättning drygt 160 MSEK med god lönsamhet. Vi är drygt 40 anställda med nybyggt huvudkontor och lager i Fosie Industriområde i Malmö. Mer information finner du på www.abkati.se och www.axindustries.se.

ABKATI expanderar och söker en Säljsupport.

I rollen som Säljsupport på ABKATI arbetar du som spindeln i nätet med nära samarbete med försäljning/säljare, kundservice, marknad, kunder och leverantörer.

I dina arbetsuppgifter ingår bla:
 -  Support till säljarna med uppföljning av offerter, specialpriser etc
 -  Kalkyler för olika kampanjer, nya produkter
 -  Uppföljningar och sammanställningar av kampanjer
 -  Uppföljningar av olika projekt per leverantör
 -  Uppföljning av försäljning av nya produkter
 -  Löpande statistik, analyser, budget, månadsuppföljningar
 -  Driva projekt tillsammans med KAM

I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig med tekniskt intresse och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som nu vill gå vidare i karriären. Du är affärsmässig, gärna erfarenhet av B2B. Goda kunskaper i Excel samt engelska.

Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och har en analytisk förmåga. Du har lätt för att både samarbeta och självständigt driva projekt. Du är serviceminded och gillar att kommunicera på olika nivåer.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag med hög servicenivå.

Tjänsten ska tillsättas under våren och är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Abkati med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Dahlin, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!

Lön
Fast lön
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se