Standby Workteam

Teknisk Support / Inköpare   -   Malmö

AB Karosseritillbehör (ABKATI) är ett helägt dotterbolag till AxDrive AB som ägs av Axel Johnson International. Vi är en av Sveriges ledande importörer och distributörer av tillbehörskomponenter och system till kommersiella fordon. Vi tillhandahåller ca 7000 artiklar från både ledande varumärken och egna producenter. Våra kunder är återförsäljare och fordonsbyggare. Omsättning drygt 160 MSEK med god lönsamhet. Vi är drygt 40 anställda med nybyggt huvudkontor och lager i Fosie Industriområde i Malmö. Mer information finner du på www.abkati.se och www.axindustries.se.

ABKATI expanderar och söker Teknisk Support / Inköpare

I rollen som Teknisk Support på ABKATI arbetar du dels med ansvar för utveckling av teknisk support och dels med inköpsansvar för ett antal leverantörer. Du arbetar som spindeln i nätet med nära samarbete med inköpare och leverantörer men även med försäljningsavdelning och kunder.

Dina arbetsuppgifter:
- Utveckling och ansvar för teknisk support
- Inköpsansvar för ett antal leverantörer
- Utveckling av sortiment tillsammans med inköpare och leverantörer
- Produktkunskap
- Framtagande av teknisk information
- Stöd i reklamations- och returprocesser

I tjänsten ingår också en del resor till kunder och leverantörer i Sverige och utomlands.

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning, gärna kunskap inom fordonselektronik och belysning. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Mycket goda kunskaper i engelska.

Som person är du välstrukturerad, utåtriktad och flexibel och har lätt för att både samarbeta och arbeta självständigt. Du är serviceminded och gillar att kommunicera på olika nivåer.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag med hög servicenivå.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Abkati med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!

Lön
Fast lön
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se