Standby Workteam

Mångsidig Maskinmontör till framgångsrika Paxxo i Malmö

PAXXO är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Företaget utvecklar, tillverkar och saluför ett unikt och hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten. Produkterna ger en hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering av avfall inom allt från industri till detaljhandel, restaurang och sjukvård. Försäljning, produktion och utveckling finns i Malmö och ett dotterbolag med lager och försäljning finns i Atlanta, USA. PAXXO är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att miljöanpassa företaget och produkterna.

Tillverkning är till stora delar automatiserad med egenutvecklad teknik i företagets lokaler i Östra Hamnen, Malmö.

Läs mer om oss på www.paxxo.se


Paxxo söker nu en tekniskt kompetent och noggrann maskinmontör

Din huvuduppgift blir att montera de maskiner som skall användas i vår produktionsmiljö. Det blir med andra ord du som säkerställer att de goda idéerna lämnar konstruktörernas ritbord och omvandlas till väl fungerande produktionsenheter.

Arbetet innefattar förutom mekanisk sammansättning av maskiner även varierande arbetsuppgifter inom montage och driftsättning. Eftersom du bygger maskinerna från grunden, och därmed kan dem ner i minsta beståndsdel, vill vi även att du hjälper våra servicetekniker vid större underhållsarbeten i befintlig produktionsmiljö.

Du som söker
Att du behärskar mekanik och montage tar vi för givet då det är inom dessa områden du kommer ha ditt huvudfokus. När det gäller elektronik och automation tar vi hjälp av extern expertis, men ju större förståelse du har inom dessa områden desto bättre är det givetvis.

Vi tror att du minst har gymnasieutbildning med maskinteknisk inriktning och du har erfarenhet av att arbeta i en bred tekniskt roll inom industrin. Kanske har du redan arbetat som maskinmontör ett tag? eller är du kanske en kvalificerad servicetekniker som skulle föredra att bygga egna maskiner istället för att laga andras?

Som person är du tekniskt intresserad, praktisk och en god problemlösare. Vi vill även att du är lugn, metodisk och systematisk i ditt arbetssätt.

Du är inte rädd att ifrågasätta idéer och komma med egna förslag på lösningar samtidigt som du är en flexibel lagspelare med en god social förmåga.

Vad kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder ett fritt och intressant arbete på ett av Malmös mest spännande företag. Hos oss kan du ges utlopp för ditt praktiska/tekniska intresse samtidigt som du blir en viktig kugge i ett marknadsledande bolag med goda framtidsutsikter.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Standby Workteam. Vi genomför denna rekrytering löpande och ber dig skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerhard Fransson, Standby Workteam, tel. 0708 - 77 28 16.
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se