Standby Workteam

Underhållschef med goda ledaregenskaper till Kiviks Musteri AB

Kiviks Musteri AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt, grönt och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi har dessutom ett välbesökt besöksmål med musteributik, restaurang, café, trädgård och ett kunskapscentrum. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård, gårdsbutik och gårdscafé. Koncernen har ca 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 msk.

Läs mer på: www.kiviksmusteri.se/sv/


Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt underhållsarbete tillsammans med ditt team och våra produktionsledare.

Du är en närvarande ledare med teknisk kompetens och bra på att få ihop det operativa med det strategiska. Att samarbeta och skapa resultat tillsammans med andra är en av dina viktigaste drivkrafter.

Ansvarsområde:

Som underhållschef ansvarar du för att ta fram, implementera och följa upp de bästa förutsättningarna för att få till stånd ett effektivt underhållsarbete med syfte att förebygga stopp och uppehåll i produktionen. Du ansvarar även för underhåll och drift av den infrastrukturella försörjningen till anläggningen. Underhållsansvar för fastigheterna inom Kiviks Musteri ingår också i området.
Du rapporterar till Fabrikschef och ingår i Produktionsledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter:

  •   Leda och utveckla medarbetarna mot uppsatta mål
  •   Planera förebyggande underhåll tillsammans med produktionen
  •   Hjälpa och stödja i det operativa dagliga arbetet
  •   Inköp av tjänster, verktyg, reservdelar m.m
  •   Aktivt bidraga med din kunskap i beslut om förändringar, ombyggnationer eller
       ersättnings investeringar.
  •   Systematiskt arbetsmiljöarbete och övergripande brandskyddsfrågor

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning samt minst fem års erfarenhet inom tillverkande industri. Du har goda ledaregenskaper och tidigare erfarenhet av chefsbefattning med personalansvar. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Goda färdigheter i MS Office. B-körkort.

Du är prestigelös och kommunikativ. Du är tydlig, vågar ställa krav och sätta ner foten vid behov. Kan du kombinera dessa egenskaper med passion och ödmjukhet då har du goda möjligheter att lyckas i tjänsten.

Vi tror på att hjälpas åt, visa mod och ta ansvar. Vi är goda förebilder för varandra och för våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer det positiva framför det negativa.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se