Maskinutvecklare till Road Marking Equipment i Malmö – Swedish Quality at its best

1995 levererade RME sitt första fordon för målning av vägmarkeringar med termoplast. Sedan dess har det byggts ytterligare ett hundratal fordon. Fokus på utveckling av utrustning för att måla med termoplast har gjort RME till specialister i ämnet. Idag finns ett brett produktprogram från handverktyg till avancerade maskiner byggda på lastbilschassin. RMEs produkter finns i ett tiotal länder hos kunder av de mest skilda slag, från lokala entreprenörer med några få anställda till multinationella företag. Kunderna sätter stort värde på tillförlitlighet, hög produktivitet, kostnadseffektivitet. Företaget finns i Malmö och har ca 15 anställda. För mer information gå gärna in på www.rme.se.

Vill du utveckla maskinerna som ritar vägmarkeringar över hela Sverige?

Har du ett gediget teknikintresse och vill arbeta med maskinutveckling i ett spännande och framgångsrikt Malmöföretag? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären! – hos RME erbjuds du ett omväxlande och mycket roligt arbete.

I rollen ingår även en hel del kundbesök samt teknisk support

Du är minst gymnasieingenjör inom maskin, högre utbildning är meriterande. Du har ett stort teknikintresse och kunskap inom pneumatik, hydraulik och mekanik samt grundläggande elkunskap. Gärna erfarenhet från fordonsbranschen. Bakgrund eller kännedom om Canbus system och PLC, enklare programmering är meriterande.

Din samarbetsförmåga är god då du arbetar nära både tekniker och konstruktörer. Du är en problemlösare och trivs även med uppgifter att lösa på egen hand. Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga.

Du erbjuds en kvalificerad och varierande tjänst i en väletablerad organisation.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Road Marking Equipment med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733 763 988.