Controller med personalansvar till RFR Solutions

 

RFR Solutions utvecklar, tillverkar och säljer produkter i rostfritt stål till utvecklingsintensiva kunder med höga kvalitetskrav. Vi erbjuder hela kedjan från konstruktionsstöd och prototypframställning till produktion, montage och kontroll. Företaget arbetar främst inom områdena Food, Medtech, Cleantech och Energy. Huvudkontor finns i Landskrona. För mer information gå gärna in på www.rfrsolutions.se 


RFR Solutions söker nu en Controller med personalansvar till Landskrona

Din huvuduppgift i denna tjänst är ekonomistyrning i riktning mot bättre resultat och lönsamhet. Du arbetar nära den operativa verksamheten för att stödja organisationen med analyser och uppföljning. Du förser organisationen med underlag för kort- och långsiktiga lönsamhetsbedömningar. Du utvecklar verktyg och rutiner för att styra och följa upp verksamheten. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Du har personalansvar för en person inom personaladministration och löpande ekonomiuppgifter.


Du ansvarar även för:

  • Månads- och årsbokslut
  • Löpande redovisning
  • Prognoser
  • Budget
  • Kalkylsystem
  • Försäkringsfrågor

Du har även det övergripande ansvaret för bolagets personalfrågor och att utveckla och ta fram tydliga processer inom HR. Dessutom har du ansvar för den ekonomiska redovisningen i ett intressebolag till RFR Solutions AB.


Din profil

Du är civilekonom / högskoleekonom med minst 3 – 5 års erfarenhet av ekonomistyrning, redovisning och finansiering inom tillverkande industri. Du har mycket goda kunskaper i Excel, meriterande om du har erfarenhet av Monitor.

Som person är du både analytisk och affärsinriktad. Du har intresse av teknik /produktion och har god förmåga att se helheter och sammanhang samt förståelse för andra avdelningars arbetsinnehåll och ambitioner. Du är välstrukturerad och har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

I denna rekrytering samarbetar RFR Solutions med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.


Välkommen med din ansökan!