Redovisningsekonom till Abkati i Malmö

 

AB Karosseritillbehör (Abkati) är ett helägt dotterbolag till Axel Johnson International AB. Vi är en av Sveriges ledande importörer och distributörer av tillbehörskomponenter och system till kommersiella fordon. Vi tillhandahåller drygt 8000 artiklar från både ledande varumärken och egna producenter. Våra kunder är återförsäljare och fordonsbyggare. Omsättning 250 MSEK med god lönsamhet. Vi är 55 anställda med huvudkontor och lager i Fosie Industriområde i Malmö. Mer information finner du på www.abkati.se och www.axinter.com.

I rollen som Redovisningsekonom hos Abkati har du en bred roll och arbetar med helheten inom ekonomi. Du blir en del av ett sammansvetsat, drivet gäng som brinner för sitt jobb. Ekonomiavdelningen består av 3 personer.


Dina arbetsuppgifter:

 –  Löpande bokföring
 –  Lönehantering
 –  Avstämningar
 –  Månads-, kvartals- och årsbokslut
 –  Koncernavstämningar
 –  Betalningar
 –  Valuta- och terminshantering
 –  Förbättring och utveckling av redovisningsrutiner

Vi söker dig med relevant ekonomisk utbildning samt några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Erfarenhet från Visma Business är meriterande.

Som person är du strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är stresstålig och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du tycker om att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand. Du är prestigelös och serviceinriktad.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i ett framgångsrikt företag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Abkati med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!