Kundservice till Hövding – sommarvikariat

 
Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, är enkel att ta med, samt är snygg och diskret i sin utformning. Huvudkontoret ligger i en gammal chokladfabrik i Malmö – världens sjätte bästa cykelstad. För mer information gå gärna in på: https://hovding.se/  

Till expansiva Hövding söker vi nu en medarbetare till Kundservice. Jobbet är ett sommarvikariat med början i månadsskiftet maj/juni tom mitten av augusti. Vi ser gärna att du kan fortsätta att jobba ca 1 dag/vecka efter sommaren.

Du tar emot order, registrerar i affärssystemet, hanterar reklamationer och servar kunderna på telefon. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. God förståelse i danska och goda kunskaper i engelska. 

Du är initiativrik, har förmågan att se vad som behöver göras och gillar att ge service på hög nivå.

Tjänsten är på heltid.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.