Servicetekniker till framgångsrika PAXXO i Malmö

 

PAXXO är ett familjeägt företag som grundades 1980 i Malmö. Företaget utvecklar, tillverkar och saluför ett unikt och hållbart säcksystem för effektiv avfallshantering. Det innovativa säcksystemet, som idag finns över hela världen, är baserat på ett extremt tunt och starkt 3-skikts material i polyeten. Produkterna ger en hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering av avfall inom allt från industri till detaljhandel, restaurang och sjukvård. Försäljning, produktion och utveckling finns i Malmö och ett dotterbolag med lager och försäljning finns i Atlanta, USA. PAXXO är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att miljöanpassa företaget och produkterna. Tillverkning är till stora delar automatiserad med egenutvecklad teknik i företagets lokaler i Östra Hamnen, Malmö. Läs mer om oss på www.paxxo.se   

 

Paxxo söker nu en duktig och engagerad Servicetekniker

PAXXO har en egenutvecklad maskinpark optimerad för att tillverka företagets unika produkter. Som servicetekniker får du en bred och spännande roll där ditt huvudsakliga ansvar blir att säkerställa att produktionen flyter på optimalt. Tillsammans med resten av serviceteamet arbetar du med allt från akut service till schemalagt underhåll på våra veckningsmaskiner, packmaskiner, processpecifika automationsutrustning samt tillhörande säkerhetssystem. I tjänsten ingår också beställning av reservdelar och andra förnödenheter.

Du som söker

Då maskinerna innehåller allt från mekanik till elektronik och automation ser vi gärna att din kunskapsbas är så bred som möjligt. Du är van att arbeta med service av maskiner, har en bred kompetens samt en stor nyfikenhet. Det du inte redan kan vill du lära dig.

Vi tror att du minst har gymnasieutbildning med teknisk inriktning, men framförallt har du erfarenhet av att arbeta i en bred tekniskt roll inom industrin. Troligtvis arbetar du redan idag som tekniker eller mekaniker.

Som person är du flexibel och kan växla mellan att arbeta med planerat underhåll till att snabbt rycka ut och lösa akuta problem i produktionen. Du är lugn och systematisk och älskar teknisk problemlösning.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder ett fritt och intressant arbete på ett av Malmös mest spännande företag. Hos oss kan du ges utlopp för ditt praktiska/tekniska intresse samtidigt som du blir en viktig kugge i ett marknadsledande bolag med goda framtidsutsikter.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Standby Workteam. Vi genomför denna rekrytering löpande och ber dig skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733-763988.