Försäljningsingenjör med verkstadskompetens till expansiva RFR Solutions i Landskrona


RFR Solutions utvecklar, tillverkar och säljer produkter i rostfritt stål till utvecklingsintensiva kunder med höga kvalitetskrav. Vi erbjuder hela kedjan från konstruktionsstöd och prototypframställning till produktion, montage och kontroll. Företaget arbetar främst inom områdena Food, Medtech, Cleantech, Big Science och Energy. Huvudkontor finns i Landskrona. För mer information gå gärna in på 
www.rfrsolutions.se 

 

Företaget är inne i en expansiv fas och söker nu en Försäljningsingenjör

Vill du arbeta med spännande teknikprojekt på ett trevligt Landskronaföretag? RFR Solutions, med huvudkontor i Landskrona, arbetar med spännande projekt inom alltifrån Livsmedel- och Medicinteknik till Energi och Big Science. Har du erfarenhet av försäljning, beredning och tillverkning från något av ovanstående områden och vill arbeta i en affärsmässig roll i ett dynamiskt företag? Då är detta kanske ditt nästa jobb!

I dina ansvarsområden ingår:

•   Att aktivt bearbeta befintliga kunder och löpande sköta kontakten
•   Att offerera kund på utsatt tid
•   Att bistå kund med förslag på kostnadsförbättringar och rationella lösningar
•   Att skapa tillverkningsunderlag utifrån kunds ritning och övriga relevanta krav
•   Konstruktionsarbete vid behov (INVENTOR)
•   Teknisk problemlösning
•   Kalkylering och artikeluppbyggnad i MPS system (MONITOR)
•   Att leda och driva försäljningsprojekt till avslutad affär

Du är gymnasie- / högskoleingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Tjänsten har ett högt teknikinnehåll och ställer höga krav på kompetens och teknisk problemlösningsförmåga. Erfarenhet från liknande arbete i verkstadsindustrin är ett krav samt gärna erfarenhet/kunskap inom konstruktion och beredning. Erfarenhet av projektledning är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du har en kommersiell ådra och ett stort teknikintresse. Du är strukturerad och målinriktad med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare

I denna rekrytering samarbetar RFR Solutions med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!