Underhållschef till Kiviks Musteri

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK. Läs mer på: www.kiviksmusteri.se/sv/

 

Kiviks Musteri söker Underhållschef med goda ledaregenskaper

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt underhållsarbete tillsammans med ditt team och våra produktionsledare.  Du är en närvarande ledare med teknisk kompetens och bra på att få ihop det operativa med det strategiska. Att samarbeta och skapa resultat tillsammans med andra är en av dina viktigaste drivkrafter.

Ansvarsområde

Som underhållschef ansvarar du för att ta fram, implementera och skapa de bästa förutsättningarna för att få till stånd ett effektivt underhållsarbete med syfte att förebygga stopp och uppehåll i produktionen. Du ansvarar även för underhåll och drift av den infrastrukturella försörjningen till anläggningen. Underhållsansvar för fastigheterna inom Kiviks Musteri ingår också i området samt även ansvar för Kiviks Reningsverk. Du rapporterar till Fabrikschef och ingår i Produktionsledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla medarbetarna mot uppsatta mål
  • Planera förebyggande underhåll tillsammans med produktionsledningen
  • Hjälpa och stödja i det operativa dagliga arbetet
  • Inköp av tjänster, verktyg, reservdelar m.m
  • Aktivt bidraga med din kunskap i beslut om förändringar, ombyggnationer eller ersättnings- investeringar.
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete och övergripande brandskyddsfrågor
  • Hantering av reningsverk

 

Din profil

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning samt minst fem års erfarenhet inom tillverkande industri. Du har goda ledaregenskaper och tidigare erfarenhet av chefsbefattning med personalansvar. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Goda färdigheter i MS Office samt gärna M3, Tekla eller liknande UH-system. Meriterande om du har arbetet med förbättringsarbete tex LEAN, TPM eller liknande.  B-körkort.

Ditt engagemang är viktigt och din kommunikation är tydlig. Du vågar ställa krav och sätta ner foten vid behov. Kan du kombinera dessa egenskaper med passion och ödmjukhet då har du goda möjligheter att lyckas i tjänsten.

Vi tror på att hjälpas åt, visa mod och ta ansvar. Vi är goda förebilder för varandra och för våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer det positiva framför det negativa.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.


Välkommen med din ansökan!