Sommarjobb IT-Support till framgångsrika Knapp i Åstorp


KNAPP AB utvecklar, producerar, levererar och underhåller världsledande produkter och system för intelligenta logistiklösningar, lagerhållning, transport och effektiva plockningssystem. KNAPP har idag ca 130 medarbetare i Sverige varav 90 finns i Åstorp, globalt består KNAPP-koncernen av 3 400 anställda fördelat på 35 kontor. Läs mer på:http://www.knapp.se/ 


Sommarjobb på IT-supporten hos Knapp i Åstorp 

Pluggar du IT eller är IT-intresserad och kompletterar med andra studier och behöver ett jobb i sommar? Då kanske vi har rätt jobb för dig! 

Som en del av IT-supporten har du en viktig roll i att skapa förutsättningar för effektiv hantering kring IT och i att ge stöd till kollegorna både på plats och via fjärråtkomst. På företaget råder en trevlig, öppen och dynamisk kultur och du får chansen att jobba hos en av världens ledande tillverkare av logistik inomhus. 

Du kommer att jobba med och behöver kunskaper inom:

  •   Hantering av hårdvaruleveranser
  •   Felsökning av hårdvara och mjukvara
  •   ITIL, AD, brandväggar och VPN-lösningar
  •   Virtualiseringsteknik – VMware
  •   Backuplösningar, hostade lösningar och Office 365
  •   Trådlösa nätverk, Skrivare, Windows Server och Klientmaskiner 

Din profil: 

Vi söker dig som har kunskaper inom IT och har vana av att jobba i ärendehanteringssystem. Du uppskattar utveckling, är analytisk till din natur och har god problemlösningsförmåga. Du är bra på att planera, prioritera och tål tillfälliga arbetstoppar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av Movex och SAP. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, tyska är meriterande. 

För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, ta egna initiativ och vara ansvarsfull. Du är serviceorienterad och gillar att ha kontakt med alla delar av verksamheten, vilket betyder både interna och externa kontakter. Du är positiv, självgående och har lätt för att samarbeta. 

Då du kommer att ta dig runt med bil är även B-körkort ett krav. (Resident support) 

Tjänsten är ett vikariat på heltid under maj-augusti men kan du börja tidigare är detta ett plus. Placeringsort är Åstorp. 

I denna rekrytering samarbetar Knapp med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816. 

Välkommen med din ansökan!