Platschef / Produktionschef till FJ Gruppen i Hasslarp


FJ Group Sweden AB är moderbolag i en företagsgrupp som är verksamt inom fordonsindustrin. Verksamheten omfattar dels påbyggnader av lastbilar (body shop) till olika ändamål som tex dragbilar, grusbilar, och lastväxlare och dels tillverkning (industri) av komponenter och utrustning till byggnationsverksamheten såsom tex lådor, tankar, stag, stativ mm. FJ Gruppen startades 1991 av Fredrik Johansson och har sin verksamhet i Hasslarp utanför Helsingborg. Vidare finns body shop/ påbyggnadsverksamhet i Halden, Norge och St Petersburg, Ryssland, där det även finns en anläggning för tillverkning av komponenter mm. Marknadsmässigt har gruppen starka relationer med såväl Volvo som Scania och MAN och levererar dels produkter till kundernas industriverksamhet dels påbyggnationer till de olika återförsäljningsnäten. FJ Gruppen har egna konstruktörer och bedriver en aktiv produktutveckling och har idag ett starkt och brett produktsortiment. 


Under 2018 har vi haft stark tillväxt och behöver nu förstärka organisationen med en ny position som Platschef / Produktionschef för den svenska industridelen.

Du erbjuds en kvalificerad och varierande tjänst där du får vara med och påverka utvecklingen av verksamheten både när det gäller planering och organisation.

Rollen är både operativ och strategisk och kräver att du är närvarande ”på golvet” i den löpande verksamheten. Dina ansvarsområden omfattar bl.a. produktion, inköp, lager, kvalitet och miljö. Produktionen omfattar bearbetning av rostfritt, aluminium samt stål i form av stansning, bockning, kantpressning, svarvning samt svetsning mm. Verksamheten omfattar också lättare påbyggnadsarbeten.  

Du kommer att ha personalansvar för ca 15 personer i produktion och lager.

Du har relevant utbildning samt erfarenhet från mekanisk verkstad. Ledaregenskaper samt gärna erfarenhet från personalansvar. Goda färdigheter i ERP system.

Du är strukturerade och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är analytisk och handlingskraftig med driv och duktig på att organisera och planera. Du är förändringsbenägen och har intresse för utveckling och service.

Goda villkor samt för rätt person möjlighet till utveckling inom företagets verksamhet.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar FJ Gruppen med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733 763 988.