Elkonstruktör


Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mera: http://www.olssonselmek.se/

 

Elkonstruktör till expansiva Olssons Elektromekaniska i Rydsgård

Trivs du med att jobba från ax till limpa med konstruktion och dokumentation.  Värdesätter du ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera anläggningar till kunder över hela Sverige? Då kanske detta är jobbet för dig!

Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du konstruerar automatik- och kraftskåp för reservkraftsanläggningar och kringutrustning. Du ansvarar för kompletta konstruktioner och all dokumentation.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom konstruktion eller motsvarande. Du har flerårig praktisk erfarenhet från konstruktion av automatik- och/eller elkraftutrustning eller likvärdigt. Du har goda kunskaper i CAD och erfarenhet av Cadett Elsa Professional är meriterand. Har du dokumenterad erfarenhet från reservkraft, likriktaranläggningar eller ställverk är det meriterande. Utbildning inom dessa områden genomförs internt vid behov.

Du är noggrann, strukturerad, serviceinriktad och stresstålig. Du är självständig och van vid att planera och ta fullt ansvar för ditt eget arbete.

Tjänsten är på heltid. Arbetet är på dagtid och vissa resor i tjänsten kan förekomma.

I denna rekrytering samarbetar Olssons Elektromekaniska med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!