Standby Workteam är en etablerad specialist inom rekrytering, uthyrning och search med gedigen kunskap inom teknik, logistik, sälj, ekonomi och office. Vi är ett mindre företag som varit verksamma i Skåne sedan 1992; detta gör oss till en av regionens mest erfarna aktörer. Vi har en tydlig regional förankring med all verksamhet i Skåne och med stort kunnande i regionens näringsliv och arbetsmarknad. Vi arbetar endast med rekrytering, uthyrning och search och framförallt med tjänstemän.

 

TJÄNSTEN HAR BLIVIT TILLSATT

 

 

Vi upplever ökad efterfrågan och söker nu vår nästa Seniora Rekryteringskonsult till Malmö 

 

Kanske kommer du från en annan bransch och vill använda dina erfarenheter i en ny och utmanande roll? Eller är du redan i branschen och vill tjäna mer på dina affärer men vill inte starta eget? Eller har du drivit eget ett tag och saknar kollegor? Oavsett vad, om du älskar rekrytering och affärer/sälj ska du söka dig till oss!

Hos oss är dessutom ålder utan betydelse – vi ser gärna seniora sökande likaväl som yngre personer med mycket erfarenhet.

 

VI SÖKER DÅ DIG SOM

 • Tycker att beskrivningen ovan är det rekryterings- och bemanningsföretag där du vill arbeta.
 • Tror att lång och bred erfarenhet, engagemang och entusiasm ger nöjda kunder eftersom man då kan leverera kvalitét och service på hög nivå.
 • Är generalist när det gäller näringsliv med erfarenhet och kunskaper inom flera av våra yrkesområden. Om du dessutom har varit chef har du viktiga erfarenheter med dig.
 • Har erfarenhet av rekrytering. Du har förmåga att förstå befattningar inom våra yrkesområden; både i det mindre sammanhang på arbetsplatsen/ i teamet och i verksamheten/branschen som helhet.
 • Sannolikt har erfarenhet av försäljning. Du kan på ett naturligt, enkelt och trevligt sätt förmedla varför du och Standby är ett bra val när det gäller Rekrytering, Uthyrning och Search av specialister, chefer och assistenter.
 • Älskar att rekrytera. Kunden vill ha de bästa tillgängliga kandidaterna. Du får hjälp av våra rutiner för sök, annonsering och urval. Du gillar att kommunicera med kunder, sökande, kandidater, referenser m.m. Du är mycket bra på att intervjua sökande och göra urval / matcha.
 • Framförallt vill arbeta med rekrytering men också vill sälja och göra affärer. Vi har en stark marknadsföring och förser dig med leads, kontakter, förfrågningar och uppdrag. Du är skicklig på att utveckla dessa vidare. Du tycker om att ta säljinitiativ och snoka fram nya kunder och affärer.

 

TJÄNSTEN

Du ansvarar för rekryterings- och bemanningsuppdrag. Du driver uppdragen från förfrågan till anställning och uppföljning. Du har stöd av en Researcher som hjälper dig finna de bästa tillgängliga kandidaterna på marknaden. Du har också stöd av vårt starka teamarbete där vi delar erfarenheter och idéer. Du har ett resultat- och försäljningsansvar för uppdragen vilket kräver ett drivande och affärsmässigt tillvägagångssätt. Du arbetar också med försäljning där du utvecklar och underhåller relationen med kunder och nya kontakter.

 

VI ERBJUDER

 • Ett roligt och spännande arbete med många sociala kontakter och intressanta utmaningar
 • Kontor centralt i Malmö med bilparkering
 • Stora förtjänstmöjligheter. Fast lön + förmånligt bonusavtal
 • Ett upparbetat kontakt- och kundnät, ett starkt varumärke och starkt researchteam
 • Flexibla arbetstider
 • Möjlighet att arbeta delvis hemifrån

 

ANSÖKAN

Vi rekryterar löpande och du är välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt. För mer info kontakta gärna Johan Dahlin, tel. 0708 77 28 61

 

Välkommen med din ansökan!