Servicetekniker projekt och smarta hem lösningar


Somfy Sweden AB ingår i franska koncernen Somfy Group och är marknadsledande inom en mängd olika områden. Idag är Somfy etablerat i mer än 70 länder och sysselsätter mer än 8000 människor över hela världen. Somfy grundades 1969 och är en världsledande tillverkare av produkter för automatisering av hem och kommersiella fastigheter vilket omfattar motorer och styrningar för olika typer av solskyddslösningar. Dessutom finns även ett stort sortiment inom hemautomatisering och smarta hem. Produkterna bidrar med sina lösningar till en enklare och tryggare vardag för sina användare. Det svenska huvudkontoret ligger i Malmö där även ett modernt showroom för det smarta hemmet finns. Läs mer: www.somfy.se

Till Stockholm söker Somfy nu en Servicetekniker

 Somfy behöver förstärka sin organisation med en proaktiv och självständig servicetekniker.  Du kommer att spela en nyckelroll i ett projektteam bestående av sju personer. Arbetet är fritt och du jobbar självständigt med dina projekt. Det geografiska området du verkar i sträcker sig från Gävle i norr till Linköping i söder men huvuddelen av kunderna återfinns i Stockholm och Mälardalen. Du kommer att vara den som driver projekten på fältet där du i huvudsak jobbar med olika bussystem i kommersiella fastigheter, kontor, skolor och sjukhus.

Söker du en dynamisk och utmanande roll där du får stort ansvar och kan utvecklas och växa i organisationen? Då kanske detta är utmaningen för dig!

 I dina ansvarsområden ingår:

  • Projektledning på fältet
  • Driftsättning, felsökning och service av styrsystem

Du har yrkesskola el/automation eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbete.

Du har ett stort tekniskt intresse. Du är KNX certifierad. Elbehörighet A, AL eller B är meriterande. Gärna erfarenhet av fastighetsautomation. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är strukturerad och noggrann med stort kundfokus. Du är analytisk och löser problem snabbt

och kreativt med hög kvalitet. Du är stresstålig och gillar service på hög nivå. Du gillar att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Du erbjuds en ansvarsfull roll i en växande organisation med social gemenskap där teamwork och frihet under ansvar präglar arbetsmiljön. En konkurrenskraftig lön, resultatbaserad bonus och tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar Somfy med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!