Lohmann & Rauscher


Lohmann & Rauscher tillverkar och säljer kvalitetsprodukter för sjukvården och finns representerat över hela världen. L&R ser sig inte endast som tillverkare och leverantör, utan även som en starkt lösningsorienterad och tillförlitlig partner inom områdena medicin, vård och hygien. Fokus ligger på att tidigt upptäcka behov, förändringar och trender på hälsomarknaderna och proaktivt integrera dem i affärsverksamheten. På den svenska och norska marknaden säljs ett komplett sortiment av förbandsmaterial, med huvudsaklig inriktning på debriderings-, sårbehandlings- och kompressionsprodukter. Lohmann & Rauscher AB är ett helägt dotterbolag som bildades 1992. Det svenska huvudkontoret är beläget i centrala Lund. Lohmann & Rauscher koncernen har cirka 5000 medarbetare och omsätter totalt 670 miljoner Euro.
Läs mera: https://www.lohmann-rauscher.com/se-sv/

 

Produktchef till Lohmann & Rauscher i Sverige

Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Produktchef, för medicintekniska produkter, med gedigen förståelse och intresse för sår och sårbehandling.

Vill du jobba med ett av marknadens bredaste sortiment av högkvalitativa produkter i ett internationellt företag som sätter människan, hälsan, tillit och kundorientering i första rummet? Då kanske detta är jobbet för dig.

Som Produktchef erbjuds du en nyckelroll i ett företag med stark tillväxt genom lanseringar av innovativa produkter.

Laganda och flexibilitet är egenskaper som värdesätts högt i företaget och organisationen präglas av samarbetsanda och starkt fokus på att ge kunderna bästa service och support.

Dina arbetsuppgifter

  • Marknads- och konkurrensanalys
  • Ta fram säljmaterial och genomföra produktutbildning
  • Delaktig i upphandlingsprocessen
  • Framtagning av säljprognoser
  • Genomföra marknadsundersökningar
  • Utveckla och genomföra dialog med kunder/opinion leaders

 

 Din profil

Du har utbildning inom medicin, natur eller ekonomi eller annan relevant utbildning i kombination med minst 5 års arbetslivserfarenhet inom medicin-, läkemedel-, vård-, eller apoteksbranschen.

Erfarenhet av produktlivscykel, marknadsföring och introduktion och lansering av medicintekniska produkter eller annan erfarenhet inom marknad och försäljning är meriterande.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Du är lyhörd och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.  Du är noggrann och tålmodig och har ett stort intresse för att förstå kundernas behov. Du har lätt för att bygga långsiktiga relationer och uppfattas som en trygg, flexibel och ödmjuk person. Du har pedagogisk förmåga och kan förmedla ett kvalificerat budskap. Du stimuleras av att arbeta i en liten och prestigelös organisation och kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till där det behövs.

Tjänsten är på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Lohmann & Rauscher med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!