Dansktalande Customer Service


Zumtobel Group är ett etablerat och välrenommerat globalt företag som arbetar med professionell inomhus- och utomhusbelysning. Vårt mål är att ge ökad livskvalitet genom att tillhandahålla belysning av hög kvalitet och energieffektivitet. Zumtobel Group har i Norden försäljningsorganisationer i Sverige, Norge och Danmark. Vi säljer även i Finland, Island och Baltikum. Totalt är vi ca 90 medarbetare. Huvudkontoret för Norden finns i Malmö. Här är vårt nordiska Support Center placerat, där vi i dag har 15 innesäljare. Mer info om Zumtobel Group? Besök vår hemsida: www.zumtobelgroup.com

Nu söker vi en Dansktalande Customer Service – med placering i Hyllie, Malmö

Du är relationsbyggare, har ett stort kundfokus och tycker om att samarbeta med andra. Du är van vid att arbeta i team och har erfarenhet av försäljning och Customer Service. Genom ditt engagemang är du personen som förverkligar Customer Service primära mål: nöjd kund! – Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete med goda villkor i fräscha lokaler på vårt Support Center i Hyllie.

Customer Serviceteamet ansvarar för att ge våra kunder en kvalificerad information om våra produkter. Där igenom styrs kunden till en optimal och hållbar belysningslösning. Kundservice representerar kundens röst in i företaget. Vi är därmed en viktig länk mellan kund och leverantör.


I dina ansvarsområden ingår:

– Lägga in kundorder i vårt affärssystem SAP
– Leveransbevakning
– Lämna offert och uppföljning
– Registerunderhåll

Du har gymnasieexamen eller motsvarande, gärna med el-teknisk inriktning, samt några års erfarenhet från Customer Service. Kunskap om belysning är meriterande, liksom erfarenhet från producerande företag. Du kommer främst att arbeta med våra danska kunder så du måste vara flytande i danska och engelska i både tal som skrift. Goda kunskaper i MS Office, SAP är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du positiv, flexibel och lösningsorienterad, du löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du är affärsmässig och en god lagspelare med förmåga att ha många ärenden på gång samtidigt utan att tappa kontrollen. Våra kärnvärden är Passion-Performance-Partnership och det är mycket viktigt att du delar dessa med oss!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstid dagtid 08:00 – 16:30.

I denna rekrytering samarbetar Zumtobel Group med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, 0733 763 988, eller Anneli Nilsson, 0708 772 816.