Teknisk Utesäljare

Structurgruppen är ett självständigt mindre företag som ingår i en världsledande koncern, med trygg ekonomi och sunda värderingar. I 40 år har Structurgruppen hjälpt kunder med värmeproduktlösningar i princip alla branscher inom industrin. Företagets fokus är att hitta en teknisk lösning till kunden och erbjuder den produkt som gör jobbet bäst, inte nödvändigtvis den produkt som de helst vill sälja med högst marginal. En nöjd kund kommer tillbaka! Läs gärna mer på www.structurgruppen.se

För att förstärka säljteamet söker man nu en driven säljare med intresse för tekniska lösningar och erfarenhet från industrin? Du hittar behoven hos kunden och får stöd och avlastning från innesäljarteamet för att ta fram underlag och priser till de tekniska lösningarna. Företaget ligger i Kungsbacka men möjlighet finns att utgå hemifrån. Du besöker i huvudsak kunder i Sverige. Resor utomlands kan förekomma.


I dina ansvarsområden ingår:

  • Aktiv bearbetning av nya B2B kunder
  • Merförsäljning till befintliga kunder
  • Planering och bokning av kundbesök
  • Att hjälpa kunden både tekniskt och kommersiellt
  • Uppföljning av offerter

Du har teknisk utbildning alternativt stort tekniskt intresse och baskunskaper i el. Erfarenhet från försäljning till industrin. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Goda färdigheter i ERP-system och MS Office. B-körkort.

Som person är du strukturerad och målmedveten med en stark inre drivkraft. Du är affärsmässig och duktig på att bygga relationer. Du löser problem snabbt och effektivt. Du har ett stort kundfokus där du värdesätter service och kvalitet.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Du är välkommen att sända in din ansökan snarast möjligt till länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733 763 988.