Underhållstekniker / Mekaniker till Finax i Trelleborg


Abdon Food AB (med Finax som ett av varumärken) har cirka 150 medarbetare och omsätter 550 mkr/år. Vi förädlar spannmål till sunda och goda konsumentprodukter och strävar efter att vara det mest innovativa livsmedelsföretaget på den nordiska marknaden. Företaget har 7 anläggningar med produktion inom bröd, bake-off, cerealier, mjöl, mixer och glutenfritt. För mer information gå gärna in på www.finax.se


Till vår anläggning i Trelleborg söker vi nu en Underhållstekniker / Mekaniker

Vill du jobba med frihet under ansvar i ett företag där kulturen kännetecknas av yrkesstolthet och kvalitetsmedvetenhet då är detta kanske ditt nästa steg i karriären.  I Trelleborg produceras färskt bröd till svensk dagligvaruhandel. Dagliga leveranser av färskt bröd ställer höga krav på driftssäkerhet. I anläggningen jobbar ca. 20 personer i produktionen.

Som underhållstekniker har du ansvar för att utföra tekniskt underhåll kopplat till företagets maskiner och fastigheter samt utföra de arbetsmoment/rutiner som finns inom arbetsområdet och följa gällande rutiner angående säkerhet och hygien.


I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Förebyggande underhåll enligt vårt underhållssystem
  • Utreda driftstörningar orsakade av maskiner
  • Medverka i projekt för att effektivisera verksamheten
  • Ansvara för reservdelslager inkl. beställningar
  • Delta i nyinvesteringar
  • Hantera övriga frågor inom teknik och fastighetsdrift såsom kontakt med leverantörer

 

Du rapporterar till platschefen.

 Du har relevant teknisk utbildning samt några års erfarenhet som underhållstekniker inom industrin. Vi ser gärna att du är bred och har erfarenhet av många olika typer av maskiner. Goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av MaintMaster eller annan typ av underhållssystem. Elbehörighet är meriterande liksom erfarenhet av livsmedelsbranschen.

Som person förstår du din viktiga roll i kedjan. Du är praktiskt lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du är serviceorienterad och kvalitetsmedveten med god kommunikationsförmåga

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid och dagtid (06:30-15:30) med viss beredskap.

I denna rekrytering samarbetar Abdon Food AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam på 0733 763 988 eller Anneli Nilsson, Standby Workteam på 0708 772 816.