Supply Chain Planner till Kiviks Musteri

Kiviks Musteri är ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt, bär och grönsaker. De har funnits på Österlen sedan 1888 och är idag ett modernt livsmedelsföretag med en familjär företagskultur och stort engagemang för bygden. Hållbarhet och ansvar kommer naturligt för Kiviks Musteri som företag i en naturnära miljö. Idag har Kiviks Musteri 180 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 msk. Varje år kommer dessutom 200.000 personer till deras besöksmål i Kivik och på Solnäs Gård för att uppleva företaget på plats. Läs mer på: www.kiviksmusteri.se/sv/

Vill du vara med och bygga för framtiden?

Vi söker nu en Supply Chain Planner till enheten i Kivik

Som Supply Chain Planner hos Kiviks Musteri är du en viktig del i varuförsörjningskedjan och jobbar med produktionsplanering. Du ansvarar för att planera för ett optimalt utnyttjande av deras produktionslinjer vid anläggningen i Kivik samtidigt som du skall säkerställa god servicegrad till deras kunder baserat på prognos och aktuell försäljning. Du rapporterar till Supply Chain Manager och ingår i företagets Supply Chain-team om 7 personer.

 
Ansvarsområde

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att skapa resultat genom att säkerställa en balanserad och optimerad produktionsplan både på kort och lång sikt som möter företagets övergripande mål gällande servicegrad, kapitalbildning och kapacitetsutnyttjande.

Dina främsta arbetsuppgifter består av att

  • Ansvara för att driva och utveckla företagets produktionsplaneringprocess samt uppföljning av KPI:er
  • Utveckla företagets process för kapacitetsplanering i affärssystemet M3
  • Analysera aktiviteter och händelser som ger avvikelser i varuflödet och vidta lämpliga åtgärder
  • Aktivt kommunicera genom att både söka och delge information, inom och utanför avdelningen för att säkra upp god servicegrad


Dina kvalifikationer

Du har universitetsutbildning/ högskoleutbildning inom logistik/ ekonomi, och gärna några års erfarenhet av arbete med produktionsplanering. Du behärskar engelska i tal och skrift, har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av affärssystemet M3. Det är även meriterande om du har erfarenhet från dagligvarubranschen.

 

Vem är du?

För att lyckas i jobbet tror vi att du har både en helhetssyn och en förmåga att se detaljer. Du brinner för att utveckla och optimera processer och har bred social kompetens. Du är en duktig analytiker som kan tolka, utvärdera och lösa komplexa frågeställningar.

Som person är du resultatinriktad, strukturerad och kommunikativ. För att trivas på företaget måste du vara trygg i dig själv och trivas i ett högt arbetstempo. Att samarbeta och skapa goda resultat tillsammans med andra är en av dina viktigaste drivkrafter.

På Kiviks Musteri tror man på att tillsammans hjälpas åt, visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och sina kunder. Det är viktigt för företaget att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

 

Kiviks Musteri erbjuder

  • En familjär företagskultur
  • Sveriges vackraste arbetsplats
  • Engagerande arbetsmiljö med välkända produkter
  • Korta beslutsvägar med stor möjlighet till påverkan


Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kivik. Tillträde omgående.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna

Karin Dahlin, Standby Workteam,  0733-763 988 eller Kristian Berglund, Standby Workteam,  

0709-605 372.

Välkommen med din ansökan!