Teknikintresserad och sugen på utvecklingsmöjligheter? – då söker expansiva Metop i Malmö dig!

METOP AB startades 1987 och tillverkar kvalitetskontrollutrustningar för burkar. Ledande tillverkare i mer än 87 länder bland burktillverkare, bryggerier och livsmedelstilverkare använder sig av Metops produkter. Bland våra kunder finner du Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé m.fl. Företaget har idag 9 anställda och omsätter 14 miljoner. Sedan 2014 har omsättning dubblerats och expansionen fortsätter. Läs mera: https://www.metop.se/


Montör med utvecklingsmöjligheter till expansiva Metop i Malmö

Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation med en montör med intresse för finmekanik.

Har du ett genuint intresse för teknik och gärna vill utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Nyutexaminerad eller med viss erfarenhet inom teknikområdet? Då kanske detta är jobbet för dig!

Du erbjuds ett omväxlande jobb där du får kombinera monteringsarbete med beställnings- och leveransfrågor. Du blir del av ett företag där 95 % av kunderna finns utanför Sverige och marknaden omfattar användare i 87 länder. Kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder Metops kontrollsystem för att följa upp kvaliteten på sina förpackningar. Några exempel på kunder är Coca Cola, Heineken och Carlsberg.


I rollen som montör ingår följande arbetsuppgifter:

  • Montering
  • Varumottagning, uppackning och kvalitetskontroll
  • Inleverans till lagersystemet samt efter viss upplärning även kontering och prisuppdatering

På sikt finns utvecklingsmöjligheter utifrån dina färdigheter och företagets utvecklingsbehov.


Din profil

Du har ett genuint intresse för teknik och vill gärna jobba med finmekanik. Kanske är du nyutexaminerad inom teknikområdet eller har några års erfarenhet från liknande roll.  Du uppskattar att kunna kombinera praktiskt tekniskt arbete med administration. Du skriver och talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Metop med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733-763988 eller Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816. Välkommen med din ansökan!