Automationsingenjör


Extended Control är ett automationsföretag och en systemleverantör som erbjuder avancerade tekniska tjänster till kunder huvudsakligen inom depå- och processindustrin. Genom att kombinera egenutvecklade system och standardiserade system tillfredställs kunders unika behov. Systemen som utvecklas är logistik- och administrationssystem samt automationslösningar för depå- och processindustrin. Kunderna finns främst i Norden samt Estland och Skottland. Företagets kontor ligger i centrala Malmö. Läs gärna mer: https:
http://www.extendedcontrol.se/

 

Automationsingenjör till expansiva Extended Control i Malmö

Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation med yterliggare en automationsingenjör med fokus på utveckling och support av ett egenutvecklat system.

Är du duktig på utveckling / programmering av PLC? Triggas du av problemlösning och gillar att arbeta självständigt med stort kundfokus?  Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären?

Som Automationsingenjör erbjuds du en spännande roll i nära kontakt med kunderna. Systemintegration för depåer och processindustrin är företagets fokus och tyngdpunkten ligger på utlastningssystem, lagerhantering, depåadministration och integration med externa system. Inom samtliga områden är innovation, kundanpassning och integration nyckelbegrepp.


Dina arbetsuppgifter

  • Utveckling/programmering av PLC
  • Teknisk kundsupport
  • Testarbete
  • Dokumentation och driftsättning av våra system på plats hos kunderna

 

Din profil

Du har relevant eftergymnasial utbildning och du har erfarenhet av automation, PLC och PLC-programmering i Siemens TIA Portal. Du bör ha kommit i kontakt med SCADA samt med kundsupport, och du får gärna ha erfarenhet av att läsa el-schema. Goda kunskaper i svenska och engelska.  

Meriterande är erfarenhet av elkonstruktion, erfarenhet som elektriker, erfarenhet av oljebranschen samt erfarenhet av servrar och nätverk.

Du har stort intresse för ditt arbete samt av IT-utveckling och teknik i allmänhet. Du är en noggrann och engagerad problemlösare. Du är serviceminded med stort kundfokus.

Tjänsten är på heltid med placering i centrala Malmö.

I denna rekrytering samarbetar Extended Control med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733763988.
Välkommen med din ansökan!