Serviceingenjör

Palgo är ett företag som i mer än 30 år har hjälpt sina kunder med know-how och produkter inom miljöteknikområdet och specialiserat sig på rökgasanalys, analys av omgivningsluft och förbränningsövervakning. Bland kunder finns både stora kraftverk, miljökontor i svenska städer samt ett flertal mätkonsulter. Företaget grundades 1983 och har sitt kontor och serviceverkstad i Arlöv (4 km norr om Malmö), men utför serviceuppdrag över hela Sverige. För mer info: www.palgo.se

 
Nu söker Palgo en Serviceingenjör

Palgo söker nu en serviceingenjör som kan stärka upp teamet och är intresserad av en nyckelroll i en mindre organisation. Du kommer att få ett ansvarsfullt och omväxlande jobb med bas i Malmö, och med Sverige som arbetsfält. Goda möjligheter att själv planera din tid tillsammans med arbetsgruppen ges.

 

Ansvarsområde

Service av system för rökgasanalys ute hos kunder (framförallt kraftverk), men också portabla instrument i Palgos verkstad.

Dina främsta arbetsuppgifter består av

  • Service av mätinstrument och analysatorer, både ute hos kunder och i vår verkstad
  • Installationsarbete som innefattar intrådning, montage, lödning och atorkonfiguration
  • Utbildning/dokumentation
  • Kund- och leverantörskontakter
  • Offertskrivning, rapportering och fakturering mm

 

Dina kvalifikationer

Du har förmodligen teknisk utbildning från gymnasiet/högskola och god teknisk förståelse. Det är en stor fördel om du har kunskaper inom kemi, fysik och miljö. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande befattning och har du dessutom jobbat med PLC ses det som en fördel. Jobbet kräver att du innehar B-körkort samtidigt som du behärskar svenska och (teknisk) engelska i tal och skrift. Du har god allmän datorvana och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Excel.

 

Vem är du?

Du har ett starkt intresse inom teknik och miljö och för att lyckas i jobbet tror vi att du är analytisk med förmåga att se helheten i ett projekt. Du är praktiskt lagd, lösningsorienterad och effektiv. Du har god social kompetens och lätt för att lära dig nya saker och förstå sammanhang.

Palgo erbjuder dig friskvårdsbidrag, sjukförsäkring, tjänstepension hos Skandia och flexibla arbetstider. Tjänsten är på heltid med placering i Arlöv. Resor i tjänsten förekommer.

I denna rekrytering samarbetar Palgo med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709-605372.

Välkommen med din ansökan!