Operativ Produktionsledare till Finax i Trelleborg


Abdon Food AB (med Finax som ett av varumärken) har cirka 150 medarbetare och omsätter 550 mkr per år. Vi förädlar spannmål till sunda och goda konsumentprodukter och strävar efter att vara det mest innovativa livsmedelsföretaget på den nordiska marknaden. Företaget har 7 anläggningar med produktion inom bröd, bake-off, cerealier, mjöl, mixer och glutenfritt. För mer information gå gärna in på www.finax.se


Då vår nuvarande Produktionsledare går i pension söker vi en efterträdare

Vill du jobba i ett företag där kulturen kännetecknas av yrkesstolthet och kvalitetsmedvetenhet? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären? I Trelleborg produceras färskt bröd till svensk dagligvaruhandel. Dagliga leveranser av färskt bröd ställer höga krav på driftssäkerhet. I anläggningen jobbar ca. 20 personer i produktionen.

Som Produktionsledare har du ansvar för produktionsplanering och den löpande driften samt schemaläggning. Du anställer produktionspersonal och ser till att rutiner och instruktioner gällande hygien och rengöring efterlevs (HACCP). Du ersätter ordinarie personal vid sjukdom och under semester.


I dina arbetsuppgifter ingår:

• Utlastning
• Ersättning av kollegor på förpackningslinje vid behov
• Schemaläggning
• Produktionsplanering
• Medarbetarsamtal med kollektivanställda
• Rapportering
• Boka frakter med externa transportörer

Du har relevant utbildning gärna inom teknik och/eller industri, samt några års erfarenhet av industriell produktion, personalansvar och schemaläggning. Erfarenhet inom livsmedel är meriterande. Goda datorkunskaper och duktig på Excel (då schemaläggningen görs i detta program). Erfarenhet av MaintMaster underhållssystem och Navision är meriterande.

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är ödmjuk och lyhörd och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet.

Tjänsten är på heltid (38 timmar), till viss del ”obekväma” arbetstider, och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Abdon Food AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, på 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!