Ekonomiansvarig till livsmedelsföretag söder om Helsingborg

 

Vår kund är ett väletablerat familjeföretag som startade 1998 och drivs idag av två generationer från samma familj. Företaget har 30 anställda och 167 milj i omsättning. Sedan starten har företaget levererat produkter av högsta kvalitet och utvecklats till ett marknadsledande företag inom livsmedelsindustrin. Grundprincipen har alltid varit att värna om kundernas och medarbetarnas bästa. Detta har med tiden utvecklats till företagets tre grundpelare smak, kvalitet och service.

 
Då deras nuvarande ekonomiansvarig ska gå i pension, letar vi efter hennes efterträdare som kan sköta företagets ekonomi i sin helhet.  


Arbetsuppgifter bland annat:

  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Ordermottagning, samt orderhantering vid behov
  • In- och utbetalningar
  • Löpande bokföring
  • (Års)redovisning
  • Löner
  • Administration
  • Bokslut

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med flerårig arbetslivserfarenhet inom yrket och ser gärna att du har en relevant utbildning inom ekonomi och redovisning. Det är meriterande om du har jobbat med koncernbokslut. Du behärskar svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska. Kan du tyska är det ett plus. Visma Administration 2000 och Kontek Lön är programmen som används idag, därför är det en fördel om du redan har jobbat med dessa.

 

Vem är du?

Som person är du noggrann, positiv och prestigelös. Du är van vid självständigt arbete samt att ta eget ansvar. Du inser värdet av god service, både internt och externt och trivs med att ha varierande arbetsuppgfiter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Anställning

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid från juni, men övergångsperioden kan eventuellt vara på deltid.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kalmar Kebab med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam på 0709 – 605 372.

 

Välkommen med din ansökan!