Numera Mässor, en av Sveriges största mässarrangörer, har sitt huvudkontor i Malmö i huset där en gång i tiden Sydsvenskans verksamhet fanns. Varje år producerar våra passionerade medarbetare arrangemang i hela landet som drar över 200 000 besökare och 3 000 utställande företag. Företaget startade sin verksamhet 1996 med villamässor och vi arrangerade Hem & Villa under många år. Numera Mässor har nu utvecklats till att vi är marknadsledande i ett flertal branscher med kända varumärken såsom Stora Villamässan, Vår Trädgård, Sy & Hantverksfestivalerna, Seniormässorna, Antikmässan, Öl & Whiskyfestivalen och Matnätterna. Läs gärna mer på https://numeramassor.com/

 

Ekonomiansvarig till Numera Mässor – Malmö

 

Vill du jobba i en dynamisk och underhållande bransch? Då är detta ditt nästa steg i karriären! Vi söker en ekonomiansvarig till Numera Mässors huvudkontor i Malmö. I koncernen ingår åtta bolag, både aktiebolag och handelsbolag, där du axlar ansvaret för redovisningen för samtliga bolag.

 

I dina ansvarsområden ingår bl.a:

  • Löpande bokföring
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer
  • Behjälplig vid bokslut
  • Projektredovisning, planering, uppföljning och prognoser

 

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet av självständigt arbete med redovisning. Du är en fena på redovisning och har erfarenhet av projektredovisning. Mycket goda kunskaper i MS Office och framför allt Excel. Meriterande med erfarenhet av Visma. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Din personlighet

Du är strukturerad och noggrann och gillar siffror. Du är serviceinriktad, har god kommunikations-förmåga och gillar högt i tak.  Du är analytisk och flexibel och har lätt för att samarbeta men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. I tjänsten ingår också visst resande och deltagande på mässor.

I denna rekrytering samarbetar Numera Mässor med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, tel 0733 763 988.

 

Välkommen med din ansökan!