Interim Platschef till Kiviks Musteri i Stenhamra

Kiviks Musteri är ett svenskt familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukt, bär och grönsaker. De har funnits på Österlen sedan 1888 och är idag ett modernt livsmedelsföretag med en familjär företagskultur och stort engagemang för bygden. Hållbarhet och ansvar kommer naturligt för Kiviks Musteri som företag i en naturnära miljö. Idag har Kiviks Musteri 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 msk. Varje år kommer dessutom 250.000 personer till deras besöksmål i Kivik och på Solnäs Gård för att uppleva företaget på plats. Läs mer på: www.kiviksmusteri.se/sv/

 

Vi söker nu en interim Platschef till enheten i Stenhamra, Stockholm

Var med och skapa de bästa förutsättningarna för framtagning och förpackning av Kiviks produkter! Du leder ett produktionsteam på 30 personer och rapporterar till fabrikschefen i Kivik.

 

Ansvarsområde

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att driva produktionsenheten Stenhamra utifrån gällande riktlinjer, mål och styrdokument i samarbete med fabrikschefen.

 

Dina främsta arbetsuppgifter består av att

  • Ansvara för att enheten är en välfungerande verksamhet
  • Ordna teknik och produktion efter bästa förutsättningar utifrån effektivitet och förbättringar
  • Vara en närvarande ledare med fokus på värderingar och utveckling av verksamhet och medarbetare


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning (gärna verkstadsteknisk linje) samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri. Du har tidigare arbetat med att leda team och medarbetare och har relevant teknisk kompetens. Erfarenhet av livsmedelsindustrin är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är krav.

 

Vem är du?

Du är en ledare och lagspelare som är lyhörd och kan få ihop teamet. Du är proaktiv och tycker om att arbeta med förbättringar och du ser dig själv som uthållig, lösningsorienterad och noggrann. Du är trygg i dig själv, tar egna initiativ och arbetar självständigt. Samtidigt ställs höga krav på din kommunikations- och samarbetsförmåga i samverkan med ditt team och övrig personal och ledning.

På Kiviks Musteri tror man på att tillsammans hjälpas åt, visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och sina kunder. Det är viktigt för företaget att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

 

Tjänsten

Tjänsten är ett interimsuppdrag på heltid med placering i Stenhamra med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde så fort som möjligt.

 

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna

Karin Dahlin, Standby Workteam på 0733-763 988

 

Välkommen med din ansökan!