3C grundades år 1996 och etablerades snabbt som ett företag som erbjuder industrin högkvalitativa och innovativa lösningar för att upptäcka, förebygga och kontrollera korrosion. Företaget har växt kontinuerligt och är idag den största svenska aktören, med kunder över hela världen. Huvudkontoret är beläget i den gamla järnvägsstationen i Billeberga strax utanför Landskrona. Läs gärna mer på https://www.3ccc.se/

 

Ekonom / Administratör till 3C Corrosion Control Company – Billeberga

 

Vill du ha en omväxlande tjänst på ett familjärt företag med internationell verksamhet? Gillar du ordning och reda, är strukturerad och har koll på allt från ekonomi till logistik och HR? Då letar vi efter dig!

 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara många. Här är några av de områden du kommer att jobba med:

  • Ekonomi (bokföring, redovisning, fakturering, deklarationer, skatter och bokslut)
  • Logistik (in- och utrikes transportbokning, frakt- och tulldokument, leveransvillkor)
  • HR (löneadministration, arbetsmiljöfrågor)
  • Order & inköp

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som förmodligen har eftergymnasial utbildning i ekonomi och några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du är trygg i din roll och trivs i det något mindre företaget där du är involverad i det mesta och beredd att hugga tag i det som behöver göras. God kunskap i Excel samt något/några ekonomisystem ses som en självklarhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Företaget arbetar i Visma.

 

Vem är du?

Du är en ödmjuk, lojal och självgående teamspelare kombinerat med en fast hand och skinn på näsan när det behövs. Din noggrannhet är såklart av yttersta vikt samt att du är van vid och tycker om att arbeta mot deadlines. Du bör vara flexibel i ditt arbetssätt och ha möjlighet att under vissa perioder, till exempel inför bokslut då arbetsbördan växer, ta ”ett extra tag” och arbeta lite mer. Du tycker det är roligt med administrativt arbete och har förmåga att strukturera upp saker och ting och komma med lite nya idéer. Sist men inte minst är du en glad och lättsam, prestigelös ”doer”.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare och ska tillsättas snarast möjligt.

 

Så ansöker du

I det här uppdraget samarbetar 3C Corrosion Control Company med Standby Workteam. Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristian Berglund på 0709 – 605 372.