Höganäs Borgestad utvecklar, tillverkar och levererar eldfasta produkter, installationer, högtemperaturlösningar och design för olika industrisegment. Idag är Höganäs Borgestad en ledande leverantör på den eldfasta marknaden i Norden och koncernen har en global närvaro inom ett antal utvalda applikationsområden som t.ex. stål, cement, aluminium, petrokemi, papper och massa m.fl. Koncernen omsätter ca 950 MSEK och är i stark tillväxt. ”Setting new standards” är en del av visionen och handlar om strävan efter att bli bättre och hitta nya sätt att lösa dagens och morgondagens utmaningar. Läs gärna mer på https://www.hoganasborgestad.com/

 Till Höganäs Borgestads produktionsanläggning i Bjuv letar vi nu omgående efter en

 

Redovisningsansvarig

 

Har du ett par års erfarenhet av att arbeta med redovisning i en tillverkande industri?  Vill du arbeta i ett dynamiskt och framgångsrikt bolag där du är en drivande kraft för effektivisering och förbättring?

 

I dina ansvarsområden ingår:

  • Löpande redovisning och kontoavstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Prognoser
  • Budget
  • Kalkyler
  • Effektivisering

 

Du är civilekonom / högskoleekonom eller motsvarande med 3 – 5 års erfarenhet av redovisning gärna inom tillverkande industri. Mycket goda kunskaper i Excel. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Goda färdigheter i ERP-system, gärna erfarenhet av M3.

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är analytisk och trivs när du får arbeta med effektiviseringar och förbättringar. Du är driven och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du är självgående och tar gärna egna initiativ men trivs också att jobba i team.

 

Tjänsten är på heltid och startar som en inhyrning under ca 1 år. Tillträde snarast möjligt.

Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

 

Välkommen med din ansökan!