Trikem är ett av Nordens ledande företag inom fodertillskott och djurvårdsprodukter framförallt till hästar och hundar. Med över 60 års erfarenhet besitter Trikem en djup kunskap inom branschen, och strävar efter att alltid ligga i framkant med djurens välbefinnande i fokus. All tillverkning sker på produktionsenheter i Sverige och Trikem erbjuder förstklassiga produkter av högsta kvalitet till bra priser. Läs gärna mer på www.trikem.se

 Vill du ha ett intressant och omväxlande arbete i ett familjärt företag i tillväxt? Är du en noggrann lagspelare med entreprenörstänk då är detta kanske ditt nästa steg i karriären?

Platschef till tillverkningsenheten i Klågerup


Som Platschef kommer du att arbeta och ansvara för tillverkning och produktion av alla produkter i Klågerup.


I dina arbetsuppgifter ingår

  • Blandning, fyllning, avsyning, batch dokumentation
  • Kvalitetskontroll
  • Ansvar för arbetsmiljö- samt brandskyddsarbete
  • Leda och motivera personalen
  • Effektivisera och fördela produktionspersonalens arbete
  • Planera och förbereda den dagliga driften
  • Ansvar för det dagliga underhållet av maskinparken i fabriken

Du ansvarar för ett team om totalt ca 4 personer. Du är stationerad på företagets gård i Klågerup och arbetar nära Platschefen i Malmö där vi har ytterligare en fabrik. Du rapporterar direkt till VD.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av liknande arbete inom produktionstillverkning. Kunskap om maskinunderhåll och service. Relevant utbildning inom kemiteknik eller livsmedel är meriterande. Körkort samt gärna truckkort. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en strukturerad och noggrann lagspelare med goda ledaregenskaper. Du är duktig på att entusiasmera och drivs av att uppnå resultat tillsammans med ditt team. Du är ansvarsfull och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet.

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete i en liten och flexibel organisation med stark teamkänsla. Goda utvecklingsmöjligheter.


Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Trikem med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!