Controller till spännande FMCG-koncern söder om Kristianstad

 

Till en av våra kunder – en mycket spännande FMCG-koncern söder om Kristianstad – söker vi nu en controller. Gillar du att ta ansvar för effektivisering och förbättring av företagets ekonomiska processer då är detta kanske ditt nästa steg i karriären.

 

Ansvarsområde

Förutom ansvar för ekonomiska processer, ser du till att stödja och öka kompetens och förståelse hos chefer i organisationen. Du sammanställer och analyserar underlag och föreslår aktiviteter för ledning och chefer. Du ansvarar för att hålla samman, identifiera och driva projekt för bästa resultat kring ekonomi.

 

Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Kontroll och uppföljning av ekonomiska flöden
  • Budgetarbete
  • Prognosarbete och månadsutfall
  • Uppföljning och utvärdering av lönsamhetsfrågor
  • Sammanställa och analysera underlag samt presentera förbättringsförslag för ledningen

 

Dina kvalifikationer

Du har relevant universitet/högskoleutbildning samt minst 5 års erfarenhet från en liknande tjänst inom ett producerande företag, gärna FMCG. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en van användare av Excel, BI och CRM-system. Goda IT-kunskaper – har du varit med om att bygga upp ett ekonomisystem är det meriterande.

 

Vem är du?

Du är analytisk med förmåga att se detaljer. Du är strukturerad och noggrann och kan tolka, utvärdera och lösa komplexa frågeställningar. Du är en god kommunikatör och lyhörd med god samarbetsförmåga. Du är professionell och affärsmässig och brinner för utveckling och effektivisering.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.

 

Kontakt och ansökan

Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin 0733-763 988.

 

Välkommen med din ansökan!