SenseNode utvecklar och säljer energi- och driftsövervakningssystem till tillverkningsindustrin och fastighetsbranschen. Genom moderna IoT-sensorer samlas data in kostnadseffektivt som sedan presenteras och analyseras i molnbaserad programvara. Kunderna finns över hela Sverige med tyngdpunkt i Skåne och nu är även kunder i Danmark, Tyskland och Polen etablerade. SenseNode är ett litet bolag med stor potential och med mycket namnkunniga kunder. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag! Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information gå gärna in på www.sensenode.com

 

CTO / Technical Lead till Startup i tillväxtfas

 

Brinner du för teknik och vill jobba brett som CTO / Technical Lead i en startup med stora möjligheter att utveckla och utvecklas? Vår nuvarande Technical Lead går vidare i karriären och vi söker nu den som vill axla ansvaret i nästa fas av vår utveckling. Om du trivs i startup-miljö och i roller med högt teknikinnehåll och med stora möjligheter att påverka/bygga är detta kanske din nästa utmaning? Du får vara med på en spännande resa i en av Lunds lovande Startups!

 

Dina ansvarsområden

  • Utveckling av företagets tekniska plattform innefattande både hårdvara och mjukvara
  • Samarbeta med övriga teknikavdelningen kring leverans och support av systemlösningar
  • Projektleda utvecklings- och leveransprojekt
  • Medverkande vid sälj & marknadsföringsaktiviteter
  • Customer Success Management – se till att kunderna är nöjda och uppmuntra till användning av systemet, bidra till att kundvärdena uppnås

 

Din bakgrund

Du älskar teknik, är påläst kring vad som är möjligt med olika tekniska lösningar och har förmåga att djupdyka där det behövs. Vi ser gärna att du har jobbat med IoT, Cloud och Analytics på teknisk nivå och har förmåga att driva den tekniska utvecklingen på ett övergripande plan. Det är meriterande om du har förståelse för mjukvaruutveckling, då rollen innebär kravställande och styrning och utveckling. Har du automationskompetens från industri / fastighet ses även det som en fördel, liksom el- och energikompetens. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska krävs i både tal och skrift. 

Din personlighet

Att jobba i en Startup kräver något speciellt! Du är nyfiken och orädd och det är viktigt att du är prestigelös då alla hjälper till med allt. Du har mycket energi och hög arbetsmoral och med din utmärkta sociala kompetens skapar du förtroende hos våra kunder.


Tjänsten är på heltid och tillsvidare. För rätt kandidat finns möjlighet till delägarskap.

I denna rekrytering samarbetar SenseNode med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372. 

 

Välkommen med din ansökan!