Produktionsledare / Montör med placering i Malmö


METOP AB startades 1987 och tillverkar kvalitetskontrollutrustningar för burkar. Ledande tillverkare i ca. 90 länder bland burktillverkare, bryggerier och livsmedelstilverkare använder sig av Metops produkter. Bland våra kunder finner du Coca Cola, Carlsberg, Heineken, Nestlé, Orkla m.fl. 
Läs mera: https://www.metop.se/

 

Företaget expanderar och behöver förstärka sitt team med en Produktionsledare / Montör

 

Har du ett genuint intresse för teknik och vill gärna utvecklas i ett företag med stor tillväxt? Vill du ha ett stimulerande arbete i en liten men kaxig organisation som levererar världsledande produkter? Då kanske detta är jobbet för dig!

Du blir en del av ett företag där 95% av kunderna finns utanför Sverige och kundföretagen finns inom både förpacknings- och livsmedelsindustrin. De använder Metops kontrollsystem för att följa upp kvaliteten på sina förpackningar. Du kommer att börja med att lära upp dig på samtliga Metops system och produkter.

 

I rollen ingår följande arbetsuppgifter:

  • Ansvar för produktionsplanering
  • Inköp av material, komponenter och lego-tillverkade detaljer
  • Dokumentation i form av monteringsanvisningar (lägga upp våra ”monteringslinjer”) och senare lära upp våra nya montörer
  • Ansvara för implementering av vårt nya MPS och administrativa system avseende produktion
  • Leda produktionspersonalen
  • Bygga upp vår tillverkning, montering och slutprovning till en ny och effektiv organisation efter COVID 19

 

Din bakgrund

Du har teknisk bakgrund och intresse och vill gärna jobba med finmekanik. Du har erfarenhet av produktionsledning – gärna i en mindre organisation – och du har jobbat med montering av finmekanik/elektronik. Du har datorvanor samt IT-kunskaper för att kunna implementera vårt nya MPS-system och är en serviceminded tekniker som gillar att lösa tekniska problem. Du kommunicerar obehindrat i engelska och svenska, både i tal och skrift.

Du är noggrann, strukturerad och gillar ordning och reda. Du har ett utpräglat sinne för kvalitet och lämnar inget år slumpen. Du är självständig och tar egna initiativ. Du är en lagspelare men löser lika gärna uppgifter på egen hand. Du sprider glädje och entusiasm i teamet och är en lojal medarbetare. Du är lättlärd och ser fram emot att ge företagets kunder världsledande produkter och bästa service.

Tjänsten är tillsvidare på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Metop med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!