JAFO har ett brett utbud av produkter så som golvbrunnar, golvrännor, duschrännor, golvavlopp, klinkerramar, vattenlås, rensbrunnar, spolbrunnar, WC stosar, diskbänksvattenlås, skotvättar och stöveltvättar. JAFO ingår i den familjeägda BLS Industries koncernen som kännetecknas av korta beslutsvägar, kundfokusering och en stark finansiell ställning. Tillverkning sker på 3 produktionsställen i Sverige. JAFO är representerad på svenska marknaden och har även återförsäljare i de nordiska länderna samt Baltikum. JAFO säljer även de elegant designade golvavloppen Unidrain®. Läs mer på jafo.eu

 


Produktchef till Lund

 


Nu söker vi en produktchef som vill fortsätta utveckla JAFO:s varumärke. Vill du arbeta tillsammans med ett stolt och engagerat, kompetent team och ha utvecklingsmöjligheter på ett företag som växer? Ha korta beslutsvägar och kunden i fokus? Då är detta kanske din nästa utmaning!Arbetsuppgifter


I rollen som produktchef ansvarar du för att:

  • Vårda och utveckla JAFO:s produktsortiment, ge teknisk och kommersiell support till säljarna och kundtjänst. Teknisk rådgivning till kunder både på telefon och ute på arbetsplatser ingår samt att delta i möten med branschorganisationer.
  • Produkterna uppfyller kraven enligt normer, standarder och myndighetskrav. Du är drivande i produktlanseringar och tillsammans med kollegorna på marknad beslutar ni om hur produkterna ska lanseras.
  • Analyser av befintligt sortiment görs för att kunna vara ett stöd till säljorganisationen. Du har även insyn i reklamationer, produktberikning/-distribuering samt avveckling av produkter.
  • Hålla dig ajour genom bland annat omvärldsbevakning som du internt delar med dig av. Du kommer att göra sambesök med säljarna samt delta på mässor.

Du ingår i JAFO:s ledningsgrupp och rapporterar till Affärsområdeschefen samt har personalansvar.

 

 

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik. Du har förmodligen en utbildning på högskolenivå eller liknande inom lämpligt område, t.e. installations- eller byggteknik. Det krävs att du har erfarenhet av försäljning och är van vid kundkontakt. Du har minst några års erfarenhet av liknande roll, gärna från teknik, entreprenad, VVS eller tillverkning/produktion. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har god datorvana samt B-körkort.

Det är meriterande om du:

  • har arbetat med projektledning
  • har arbetat med MS Dynamics AX

 


Dina personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är affärsinriktad, engagerad och har lätt för att samarbeta samt kan anpassa budskap efter målgrupp. Du föredrar struktur och ser detaljer där många andra inte gör det. Vidare har du en stor nyfikenhet att sätta dig in i nya tekniska lösningar och skaffa dig en teknisk förståelse. Du har lätt för att omsätta dina tekniska kunskaper till nya tekniska lösningar i samtal med JAFO:s produktionsbolag och kunder, samt har ett driv till att självständigt ta initiativ till att hitta lämpliga samarbetspartners. Du är en naturlig ledare som är bra på att både leda dig själv och andra.

Det är viktigt att du delar företagets kärnvärden engagemang, mod och ansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontoret i Lund.


I denna rekrytering samarbetar JAFO med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!