Jensen Protect är ett företag inom JP-gruppen. De bedriver tillverkning, utveckling, försäljning och uthyrning av egna väderskyddsprodukter i vävplast. Produktmixens huvuddelar består av presenningar, plasthallar och kundanpassade intäckningar till byggindustrin. Allt började med att repslagaren Christian Jensen startade företaget i Lund 1879. Och under de 130 åren företaget expanderat så har företaget endast haft tre ägare. Idag utgör Skandinavien huvudmarknaden men delar av sortimentet säljs på en global marknad. Huvudkontoret och produktion finns i Malmö och antalet anställda är ca 30 varav 20 i produktionen. Läs mer här:
http://www.jensenprotect.com/

 

Arbetsledare till Jensen Protect i Malmö

 

 

Som Jensens nya medarbetare, kommer du att leda ca 20 personer för tillverkning i PVC-duk där maskinerna främst består av HF-svetsar, ”hot wedge”-svetsar och varmluft. Du rapporterar till bolagets VD. Har du jobbat inom produktion på ett mindre bolag och är redo för nästa steg? Vill du jobba på ett mindre företag med ökande efterfrågan, då kan detta bli din nästa utmaning!

 

I dina ansvarsområden ingår att:

 • Öka produktionskapaciteten med nuvarande resurser
 • Utveckla, förnya och förbättra nuvarande produktionsmetoder, maskinpark, personal och råmaterial
 • Hålla utlovade leveranstider till kunder och möjliggöra för snabba leveranstider vid order med kort varsel
 • Utföra merparten av inköpen till produktionen
 • Planera produktionen för att kunna lagerhålla färdiga produkter som är kontinuerligt återkommande under året
 • Upprätta och införa system för kvalitetskontroll av färdiga produkter för att eliminera reklamationsärenden
 • Bolagets affärssystem aktiveras och nyttjas på bästa sätt för material- och produktions-planering (MPS) och på så sätt digitalisera produktionsflödena

 

Några av dina arbetsuppgifter:

 • Tillse att alltid optimala driftsförutsättningar finns för produktionen med avseende på personal, material, maskiner och lokaler.
 • Ansvara för att underlag för korrekt ekonomisk rapportering kontinuerligt uppdateras med avseende på produktionsutfall, lagerinventeringar och personalens arbetade tid
 • Personalansvar inkl. den fackliga kontakten
 • Ansvara för att drift och underhåll upprätthålls för lokaler i bolagets verksamhet
 • Hjälpa till stundvis i produktion ifall situationen kräver det
 • Bokning och problemlösning för de montageföretag Jensen anlitar

 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av att jobba inom liknande produktionsmiljö. Kanske du har erfarenhet från byggindustrin och vi ser det som meriterande om du i något mindre bolag har jobbat med hela flödet (Orderberedning, Lager, Material- och Produktionsplanering, Produktion och Utleverans). Du är en operativ ledare som inte är rädd att kavla upp armarna och hoppa in där det behövs.

För att lyckas i denna roll måste du ha god förmåga att hantera och utveckla personal, att få dem delaktiga genom ett tydligt och inkluderande ledarskap samtidigt som du har god analytisk förmåga i att identifiera förbättrings- och utvecklingsområden. Du är praktisk och strukturerad.

Du ska ha goda kunskaper i MS Office, främst Excel. Har du jobbat med något affärssystem ses det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö.

 

I denna rekrytering samarbetar Jensen Protect med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!