Jensen Protect är ett företag inom JP-gruppen. De bedriver tillverkning, utveckling, försäljning och uthyrning av egna väderskyddsprodukter i vävplast. Produktmixens huvuddelar består av presenningar, plasthallar och kundanpassade intäckningar till byggindustrin. Allt började med att repslagaren Christian Jensen startade företaget i Lund 1879. Och under de 130 åren företaget expanderat så har företaget endast haft tre ägare. Idag utgör Skandinavien huvudmarknaden men delar av sortimentet säljs på en global marknad. Huvudkontoret och produktion finns i Malmö och antalet anställda är ca 30 varav 20 i produktionen. Läs mer här: http://www.jensenprotect.com/

 

Säljare / Projektansvarig – södra Sverige

 

Du jobbar ca. 50 – 60% från kontoret i Malmö, övrig tid reser du (mestadels utan övernattning) i Göteborg-Jönköpingsområdet och söderut. Är du en kreativ, självgående säljare som inte räds för att ta kontakt med nya potentiella kunder? Vill du ha goda villkor och tjänstebil på ett företag med ökande efterfrågan trots Covid-19? Då är detta kanske din nästa utmaning!

 

Några av dina arbetsuppgifter:

  • Självständigt förstå grundläggande regler för att bygga lagerhallar, vilket innebär att du hjälper kunden rätt med bygglovsansökan, förstår           snö- och vindlastkrav etcetera. Bygglovsritning i CAD gör företagets konstruktör.
  • Driva varje såld hall som ett eget projekt, vilket innebär att själv eller med intern hjälp beställa hem kundunika tillval som portar, belysning,           avfuktning, värme etc.
  • Vara kreativ kring att ta fram kundanpassade lösningar på våra standardhallar. Det kan vara så enkelt som att måttanpassa en 6m lång sluss       från kundens nya lagerhall till dennes befintliga byggnader eller placering och storlekar på dörrar och portar.

 

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning och flera års erfarenhet av försäljning, gärna inom/till byggsektorn. Har du koll på Plan och Bygglagen är det en fördel då du ska förstå regler för att bygga lagerhallar.

Du är självgående och utåtriktad och tycker det är kul att ta kontakt med nya möjliga kunder. Du är driven och hittar på nya sätt att skapa och underhålla relationer och sälja till (potentiella) kunder.

Du ska ha goda kunskaper i MS Office och behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

 

I denna rekrytering samarbetar Jensen Protect med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!