TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

 

Sandéns Security Printing AB är en av Skandinaviens största tillverkare av lotterier, bingobrickor och telefonkort. Företaget trycker även ett stort antal special- och reklamlotter enligt kundernas önskemål. Produktionen sker i stor skala med modern teknik. Tryckeriet har högsta säkerhetsklass vilket innebär att Sandéns är godkända för att trycka lotter av högsta vinstklassen i Sverige och övriga Europa. En stor del av produktionen exporteras och försäljning sker genom återförsäljare. Företagets omsättning ökade med ca. 20% förra året. Sandéns har ca. 45 medarbetare och verksamheten finns i Eslöv. Läs gärna mer på https://www.sandens.se/

 

 

Ekonomiansvarig till Sandéns i Eslöv

 

Vill du jobba i ett familjärt och framgångsrikt bolag med stor vi-känsla? Är du en självgående ekonom som brinner för ordning och reda? Är du sugen på att bli del av ett väl sammansvetsat gäng som tar ansvar och visar engagemang? Då letar vi efter dig!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning och bokslut för gruppens 6 bolag
  • Löpande betalningar och likviditetshantering
  • Upprättande av budget och prognoser tillsammans med ledningsgruppen
  • Kund- och leverantörsreskontran
  • Momsrapportering
  • Hantering av företagstekniska uppgifter t.ex. gentemot myndigheter
  • Ansvar och hantering av delar av löne- och personaladministrationen tillsammans med personalsadministratör
  • Fungera som kontaktperson för bolagets externa revisorer

Vissa ekonomifunktioner, såsom kund- och leverantörsfakturering, sköts av dina kollegor på ordermottagning och inköp. Som Ekonomiansvarig har du inget personalansvar. Du rapporterar till företagets VD.

 

Dina kvalifikationer

Du har universitet/högskoleutbildning inom ekonomi eller redovisning och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du har erfarenhet av något affärssystem – gärna MS Dynamics Navision – och har goda kunskaper inom MS Office. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är självgående men gillar även att jobba i team. Du är analytisk och kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är prestigelös och tycker att målet och laget går före individen. Du trivs i en föränderlig växande organisation.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% med start efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Sandéns Security Printing med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken. För mer information kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, 0709 605 372.

 

 

Välkommen med din ansökan!