StrongPoint är en global koncern som erbjuder en mångsidig och marknadsledande produktportfölj för främst detaljhandeln och dagligvarukedjor i främst Europa. Koncernens ägarbolag, StrongPoint ASA är börsnoterat i Norge. StrongPoint koncernen omsätter drygt 1,1 miljard kr och har 450 anställda. StrongPoint i Sverige är marknadsledande inom system för detaljhandel, kontanthantering och etikettering, varav StrongPoint Labels är ett av tre bolag.

StrongPoint Labels är ett framgångsrikt företag med mångårig erfarenhet av etikettproduktion. StrongPoint Labels är en innovativ etikettproducent som arbetar i branschens framkant och idag klarar man av att producera alla typer av etiketter. Företaget har ca 50 engagerade och stolta medarbetare och kontor finns i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi har ett stort urval av tryckpressar som lämpar sig för både kortare och längre serier planerar man uppdragen så de går i rätt tryckpress för bästa pris och kvalitet. Mer information om StrongPoint Labels AB finner du på länken: www.strongpoint.com   

 

 

StrongPoint Labels i Malmö söker omgående en Efterbehandlare till produktionen

 

Gillar du att jobba med trevliga, hängivna kollegor med mycket skratt och värme? Vill du ha ett företagsklimat med högt i tak och högt tempo där kunden står i centrum? Strongpoint Labels är ett av Sveriges mest lönsamma och moderna etikett tryckerier. I oktober 2016 flyttade företaget sin tillverkning av digitala etiketter till Malmö i en nyrenoverad, toppmodern fabrik med optimalt flöde för effektiv etikett tillverkning. Då Strongpoint växer behöver de nu omgående en ny medarbetare till produktionen!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Att genomföra effektiv och kvalitetsmedveten efterbearbetning i våra ABG maskiner enligt kundönskemål
  • Att samverka med övriga medarbetare och funktioner för ständiga förbättringar

 

Dina kvalifikationer och erfarenheter

  • Gärna grafisk eller produktionsrelaterad utbildning
  • Erfarenhet är meriterande dock inget krav – vi lär upp dig på plats!
  • Gillar högt tempo och att leverera hög kvalitet i rätt tid
  • Lättlärd och tekniskt lagd
  • Lagspelare
  • Noggrann, strukturerad och förstår vad kundservice betyder för affären
  • Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Arbetet sker i tvåskift.


I denna rekrytering samarbetar StrongPoint Labels med Standby Workteam. Vi har ett fortlöpande urval och ser gärna din ansökan snarast möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709-605 372.

 

Välkommen med din ansökan!