Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och bemanning. Hos oss anlitar du en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv. Vi hjälper dig hitta din nästa chef, specialist eller assistent inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office.

 

 

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

 

 

Produktionsplanerare nordvästra Skåne – omgående

 

 

Till vår kund i nordvästra Skåne letar vi omgående efter en produktionsplanerare som ingår i Supply Chain avdelningen.

Du planerar och lägger ut ordrar för produkter och beräknar tidsåtgång för produktorder och materialbehov (i samarbete med dina inköpskollegor). Du samordnar produktionsplaner för kundorder och bestämmer produktionsstart och leveranstidpunkter enligt beläggningsplan.

Det krävs att du har några års erfarenhet av produktionsplanering och goda kunskaper i Officepaketet samt svenska och engelska i både tal och skrift. Företaget jobbar i Movex så det är en fördel om du har erfarenhet av detta.

Som person är du kommunikativ, initiativrik och analytisk. Du har god förmåga att planera, strukturera och prioritera. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel, har skinn på näsan och trivs med ett högt tempo.

 

Detta är en uthyrning på 3-4 månader med omgående start.

 

Du är välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, på 0709-605372 eller kristian.berglund@standbyworkteam.se

 

 

Välkommen med din ansökan!