Zumtobel Group är ett etablerat och välrenommerat globalt företag som arbetar med professionell inomhus- och utomhusbelysning. Vårt mål är att ge ökad livskvalitet genom att tillhandahålla belysning av hög kvalitet och energieffektivitet. Zumtobel Group har i Norden försäljningsorganisationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi säljer även till Island och Baltikum. Huvudkontoret för Norden finns i Malmö. Här är vårt nordiska Support Center placerat, där vi i dag har 15 innesäljare. Läs mer på www.zumtobelgroup.com

 

 

TJÄNSTEN TILLSATT

 

Sales Support med grundläggande EL-kunskap till trevliga Zumtobel Group i Hyllie

 

Har du ett gediget tekniskt intresse och gillar att ge service och att hjälpa kunder och projekt framåt? Vill du dessutom jobba i en rolig och omväxlande roll på ett framgångsrikt företag med placering i trevliga lokaler i Hyllie? – Då ska du se hit!

Zumtobel söker nu ytterligare en driven Sales Support till kundserviceteamet med placering i Hyllie, Malmö. I teamet gäller mottot ”Nöjd kund!” och om du känner igen dig i den inställningen erbjuds du en bred och utvecklande roll i ett spännande företag.

 

Arbetsuppgifter

  • ge kvalificerad produktinformation
  • förstå handlingar från elkonsult och arkitekt och omvandla informationen till offert
  • bereda och följa upp offerter
  • vid behov medverka vid kundbesök och event

Fokus kommer att ligga på applikationer och belysningslösningar utomhus mot svenska kunder. Kundservice-teamet är en viktig länk mellan kund och våra utesäljare, och vi jobbar både med kortare och längre projekt. I ett större projekt kan du som innesäljare få en samordnande roll. En framgångsrik innesäljare har goda förutsättningar att fortsätta sin karriär i företaget, kanske som utesäljare då det bygger på lika viktiga goda relationer med våra kunder.

 

Din bakgrund

Du har gymnasium gärna inriktning el eller motsvarande samt ett gediget tekniskt intresse. Gärna 3-5 års erfarenhet från en liknande roll inom exempelvis belysnings-, grossist-, energi- eller byggbranschen. Du förstår en CAD-ritning och kan läsa ett kopplingsschema. Din svenska och engelska är flytande i både tal och skrift. Goda färdigheter i ERP-system, meriterade med erfarenhet av SAP.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du är affärsmässig med god kommunikationsförmåga. Du löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du gillar att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand.

Genom ditt engagemang är du personen som förverkligar Zumtobel Groups primära mål: nöjd kund!

Våra kärnvärden är Passion-Performance-Partnership och det är mycket viktigt att du delar dessa med oss!

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.