AB Rörläggaren är ett välkänt rörföretag med 160 anställda, varav 30 på huvudkontoret i Malmö, Fosie. Företaget bildades 1943 och omsätter 240 MSEK.  Det är ett resursstarkt företag med 130 montörer, 12 projektledare, 7 projektingenjörer samt supportfunktioner och vi är dessutom unika med en egen konstruktionsavdelning, injusteringspersonal och en prefabverkstad. AB Rörläggaren är värderingsstyrt företag med entreprenörsanda, driv och engagemang samt en familjär och jordnära företagskultur. Läs mer om oss på https://rorlaggaren.se/  Sedan 2014 ingående i Instalco.

 

TACK FÖR VISAT INTRESSE! VI HAR KOMMIT LÅNGT I PROCESSEN OCH KAN INTE TA EMOT FLER ANSÖKNINGAR

 

 

Receptionsansvarig / Ekonomiassistent – Malmö

 

Vill du ha en omväxlande och självständig serviceroll på ett malmöföretag med stark laganda? Trivs du med att ge service samtidigt som du är en duktig administratör och ”fixare”? Vill du dessutom arbeta på ett familjärt och marknadsledande bolag där öppenhet och högt i tak är ledstjärnor – då letar vi efter dig!

En av företagets trotjänare ska gå ner i tid inför pensionen och vi söker nu hans ersättare. Du erbjuds en bred och självständig roll på ett framgångsrikt företag som präglas av öppenhet och nyfikenhet och där det värdesätts att ha kul på jobbet. 

 

Dina arbetsuppgifter:

 • Telefonväxel och postöppning
 • Inköp kontorsmaterial samt inköp och hantering av frukost/kaffe/kök
 • Ansvar för kopiering/scanner
 • Parkeringshantering på våra projekt
 • Frånvaroanmälan
 • Ansvarig för frukostservice och kök
 • Leverantörsadministration:
       – Uppdatering leverantörsregister
       – Registrering och kontering
       – Betalfiler till bank
       – Återrapporteringsfiler från bank
 • Kundadministration:
       – Administration kundregister
       – Upprätta kundfakturor
       – Överföring samt kontroll av servicefakturering
       – Skicka kundfakturor med post, pdf per e-mail samt som e-fakturor

Företaget jobbar i Briljant, Symbrio och Sdf.

 

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av service/serviceyrke samt relevant erfarenhet av administration/ekonomi. Du har en bred kompetensprofil med vana vid att kommunicera internt och externt samt ge service och att självständigt ansvara för dina arbetsområden. Du är en van datoranvändare.


Vem är du?

Som person är du prestigelös, kommunikativ, serviceminded och noggrann. Du tar självständigt ansvar för din roll och har initiativförmåga och ett proaktivt förhållningssätt. Du är pålitlig och har lätt för att samarbeta.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö. Arbetstiderna är 07.00 – 16.00.

 

I denna rekrytering samarbetar AB Rörläggaren med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på tel. 0709-605372.

 

 

Välkommen med din ansökan!