Tollo Linear ingår i Altra koncernen och Altra Business System ger en grund för kvalitetssäkring och processtyrning för våra 9.000 medarbetare runt om i världen, som betjänar kunder i mer än 125 länder.

Tollo Linear finns på Öllsjö industriområde utanför Kristianstad och har idag drygt 150 anställda. Tollo Linear utvecklar, tillverkar och säljer linjärenheter och ställdon bl. a under varumärket Thomson. Linjärenheter används för automatisering materialhantering och robotteknik. Viktiga kunder är bil- och förpacknings och tillverkningsindustrin över hela världen. Ställdon används varhelst en elektromekanisk cylinder kan göra nytta, t ex där man ersätter en pneumatisk eller hydraulisk cylinder. Viktiga kunder är tillverkare av jordbruksmaskiner, entreprenadmaskiner samt tillverkare av handikapp och rehabiliteringsutrustning. Tollo Linear AB omsätter idag drygt 450 miljoner SEK och ser en mycket positiv framtida expansion.

 

 

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

 

Interim – Redovisningsansvarig  Kristianstad – tillträde omgående

Möjlighet finns att jobba hemifrån och bli fastanställd på sikt
 

 

Vill du bli en del av ett mycket framgångsrikt team med gott kamratskap och tillhöra ett företag med hög tillväxt och stark framtidstro? Skulle du vilja jobba hemifrån dessutom? Då har vi jobbet för dig! Du erbjuds ett varierande och utmanande arbete i en global miljö, där du i princip ansvarar för allt som har med ekonomi och redovisning att göra.

 

I dina ansvarsområden ingår bland annat

  • Löpande bokföring
  • (Månads)bokslut
  • Avstämningar
  • Moms- och skattehantering
  • Revisioner mm

 

Din profil

Vi söker dig med civilekonomexamen eller motsvarande samt flera års erfarenhet av redovisning, gärna från ett (internationellt) tillverkande företag. Du gillar siffror och att fixa och dona. Det krävs goda kunskaper i Officepaketet (främst Excel), samt flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Företaget jobbar i Oracle så det är meriterande om du har erfarenhet av detta.

Som person är du självständig, strukturerad, målfokuserad, flexibel, nytänkande och har en vilja att förbättra och förenkla processer inom alla områden. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp samt med såväl rutinuppgifter såsom ad-hoc uppgifter. Du förstår vikten med att hålla deadlines.

Det blir en uthyrning på heltid året ut med möjlighet till fastanställning på företaget därefter. 

Du är välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin 0733-763988.

 

Välkommen med din ansökan!