Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

För en uthyrning på ca. 1 år till en av våra uppdragsgivare letar vi omgående efter en

 

 

Materialplanerare till Landskrona

 

 

Triggas du av att se till att alla komponenter trillar på plats i rätt tid? Vill du ha en utmanande roll där du varje dag jobbar med uppföljning av företagets leverantörer för att möta kundbehov? Trivs du på en arbetsplats där beslutsvägarna är korta, alla kan påverka och där man tar ansvar tillsammans? Då är detta jobbet för dig!

 

Du har en utbildning inom Logistik och/eller Supply Chain, alt. Industriell Ekonomi och några års erfarenhet i en liknande roll, gärna från en internationell, producerande verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och har du erfarenhet av affärssystemet MS Dynamics AX ses det som meriterande.

 

Tjänsten är på heltid som inhyrd konsult på ca. 1 år, tillträde i mitten av november. Vi arbetar med löpande urval och ber dig att söka så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam på 0709-605372.

 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!