Med snart 30 år i branschen är vi en av Skånes mest erfarna aktörer inom rekrytering och uthyrning. Vi är en etablerad specialist med gedigen kunskap om regionens arbetsmarknad och näringsliv och vi utmanar de stora med vår erfarenhet och vårt engagemang. Vi arbetar med chefer och specialister på alla nivåer inom Teknik, Logistik, Sälj, Ekonomi och Office. Vi är verksamma i Skåne och Köpenhamnsområdet och har kontor på Gustav Adolfs torg i Malmö.

 

I över 4 decennier har vår uppdragsgivare mycket framgångsrikt utvecklat programvara för att stödja de globala handels- och logistikprocesserna för företag inom industri-, handels- och tjänstesektorerna. Företagets lösningar används av 5500 kunder i 80 olika länder och bolaget har mer än 500 anställda som arbetar på huvudkontoret i Tyskland och dess internationella kontor. På Malmökontoret jobbar ca. 10 personer och då verksamheten växer letar vi nu efter en

 

Junior Frontend Utvecklare

 

Är du en junior utvecklare som vill utvecklas i en positiv och kreativ miljö? Vill du jobba med mångsidiga och utmanade uppgifter på ett internationellt företag? Du erbjuds en personlig mentor och träningsplan under din introduktionsperiod (inklusive möjligheten till utbildning/introduktion på huvudkontoret i Stuttgart, Tyskland) och ett brett utbud av fortbildningsmöjligheter. Du får även möjlighet att jobba på ett av många kontor någon annanstans i världen! Företagets motto är ”de som visar förmåga ges ansvar!” Låter det spännande? Då är detta kanske jobbet för dig!

 

Din profil

Krav

  • Akademisk utbildning inom IT eller yrkeshögskola
  • Grundläggande erfarenhet av mjukvaruutveckling och programmering gärna med kunskap om Angular
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

 

Meriterande

  • Erfarenhet från arbete i en internationell miljö
  • Erfarenhet från logistikbranschen

 

Din personlighet  

Som person är du opretentiös och flexibel med ett stort tekniskt intresse. Du är social och utåtriktad och har förmåga att anpassa dig till kollegor och de förutsättningar som följer av kundsamarbeten. Du anpassar dig också enkelt till de förändringar som kan komma i en mindre organisation. Du är en driven, självständig och ansvarsfull person som gärna tar egna initiativ.

 

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på kontoret i Malmö. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 30 september.

För mer information om tjänsten kontakta gärna Lars Olsson, Standby Workteam, 0721-651809.

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!