Beulco Armatur ingår i koncernen Beulco Holding som totalt omsätter 220 miljoner och har ca 65 anställda. Företagen i Beulcogruppen erbjuder såväl VVS-marknaden i Sverige som OEM marknaden i Europa ett brett program av produkter och innovativa systemlösningar inom flödes-och värmeteknik av hög kvalitet. Huvudkontor och lager finns i Helsingborg. Mer info: https://www.beulcoarmatur.se/

 

 

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

 

Strategisk Inköpare med personalansvar till Beulcogruppen

 

Har du tidigare erfarenhet av inköp och lager och är redo för nästa steg? Drivs du av värdeord som Samarbete, Arbetsglädje, Koll på läget och Utveckling? Då kan detta vara något för dig!

 

Ansvarsområde

Som inköpschef på Beulcogruppen kommer du att ha ansvar för alla inköp till koncernen samt arbeta med utveckling av lagret.  Du jobbar mest strategiskt men förväntas kunna hantera operativt inköp vid behov.

 

Arbetsuppgifter

  • Personalansvar för operativ inköpare, lageransvarig samt produktkoordinator
  • Alla inköp till koncernen – handelsvaror, industrikomponenter (till produktion), frakt mm hos leverantörer i Europa och Asien
  • Leverantörsbevakning
  • Automatisering av inköp för lageroptimering
  • Utveckling av inköpen
  • Lagerutveckling genom automatisering
  • Förbättringsarbete

 

Din profil

Du har relevant utbildning inom logistik och/eller ekonomi och några års erfarenhet från inköp och utveckling av lager. Goda kunskaper i svenska och engelska. God datorvana i MS Office. Har du jobbat med MS Dynamics 365 Business Central och Eazystock är det en fördel.

För att lyckas i jobbet tror vi att du har både en helhetssyn och en förmåga att se detaljer. Du brinner för att utveckla och optimera processer och har bred social kompetens. Du är en duktig analytiker som kan tolka, utvärdera och lösa komplexa frågeställningar. Du är drivande och självgående men trivs även med att jobba tillsammans med ditt team.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Helsingborg.

I denna rekrytering samarbetar Beulco Armatur med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund på 0709 605 372.

 

Välkommen med din ansökan!