Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som  utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK. Läs mer på: www.kiviksmusteri.se/sv/

 

 

INTERIM Produktionsplanerare till Kiviks Musteri – OMGÅENDE

 

 

Är du strukturerad och analytisk, gillar ordning och reda och har sinne för både detaljer och helhet? Drivs du av att utveckla och förbättra tillsammans med dina kollegor? Vill du dessutom jobba på Sveriges vackraste arbetsplats? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som Produktionsplanerare / Avropare på Kiviks Musteri!

 

Ansvarsområde

I denna utmanande roll ansvarar du för löpande produktionsplanering för glaslinjen och vinhus, löpande avrop mot leverantör samt bevakning av inleveranser. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

 

Arbetsuppgifter

  • Produktionsplanering
  • Löpande inköpsarbete med avropsbeställningar utifrån produktionsplan
  • Sammanställa och skicka prognoser till leverantörer
  • Driva förbättringar inom planeringsarbetet
  • Registerunderhåll i M3
  • Uppföljning av utfall (såsom Producerat mot plan, Leveranssäkerhet etc.)

 

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst gymnasieutbildning, gärna med någon form av logistik eller inköpsutbildning. Du har några års erfarenhet från liknande befattning och gärna från livsmedelsindustrin. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ, initiativrik och analytisk. Du har god förmåga att planera, strukturera och prioritera. För att passa i rollen är det viktigt att du är flexibel, har skinn på näsan och trivs med ett högt tempo.

På Kiviks Musteri tror man på att tillsammans hjälpas åt, visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och sina kunder. Det är viktigt för företaget att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor.

 

Tjänsten börjar som en uthyrning på heltid med mycket goda möjligheter till fastanställning. Placering i Kivik och omgående tillträde.

 

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733-763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!