Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund – Solnäs gård – med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK. Läs mer på: www.kiviksmusteri.se/sv/

 

 

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

 

Vi söker en Produktionsplanerare till Kiviks Musteri

 

 

Vill du vara med och bygga för framtiden? Vill du dessutom jobba på Sveriges vackraste arbetsplats?

Som Produktionsplanerare på Kiviks Musteri är du en viktig del i varuförsörjningskedjan. Du ansvarar för att planera för ett optimalt utnyttjande av produktionslinjerna vid anläggningen i Kivik samtidigt som du skall säkerställa god servicegrad till företagets kunder baserat på prognos och aktuell försäljning. Du rapporterar till Kiviks Supply Chain Manager och ingår i företagets Supply Chain-team.

 

 

Ansvarsområde

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att skapa resultat genom att säkerställa en balanserad och optimerad produktionsplan både på kort- och långsikt som möter företagets övergripande mål gällande servicegrad, kapitalbildning och kapacitetsutnyttjande.

 

Arbetsuppgifter

  • Löpande produktions- och materialplanering
  • Ansvara för att driva och utveckla företagets produktionsplaneringprocess samt uppföljning av KPI: er
  • Analysera aktiviteter och händelser som ger avvikelser i varuflödet och vidta lämpliga åtgärder
  • Aktivt kommunicera genom att både söka och delge information, inom och utanför avdelning för att säkra upp god servicegrad

 

Din profil

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom logistik/ekonomi, och gärna två-tre års erfarenhet av arbete med produktionsplanering eller liknande arbetsuppgifter.

Du behärskar engelska i tal och skrift, har mycket goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av affärssystemet M3. Det är även meriterande om du har erfarenhet från dagligvarubranschen.

För att lyckas i jobbet tror vi att du har både en helhetssyn och en förmåga att se detaljer, brinner för att utveckla och optimera processer och har bred social kompetens. Du är en duktig analytiker som kan tolka, utvärdera och lösa komplexa frågeställningar.

Som person är du resultatinriktad, strukturerad och kommunikativ. För att trivas på Kiviks Musteri måste du vara trygg i dig själv och trivas i ett högt arbetstempo. Du behöver vara lösningsorienterad i allt du gör, du kan sätta gränser och vara snabb på att fatta beslut.

På Kiviks Musteri tror man på att tillsammans hjälpas åt, visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och sina kunder. Det är viktigt för företaget att du delar dessa värderingar och att du är en person som väljer lösningar framför problem och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor.

 

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kivik. Tillträde omgående.

I denna rekrytering samarbetar Kiviks Musteri med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733-763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!