Sedan 1925 har Mico levererat ett brett spektrum av flytande kemtekniska produkter, såsom rengöringsmedel och produkter inom golv- och bilvård, lantbruksprodukter, disk-och torkmedel mm. Mico hanterar flytande produkter i de flesta format, från 250 ml och uppåt med såväl kapsyl som spraytrigger. Med en kapacitet om ca 30 ton färdig produkt per dag finns det goda förutsättningar att vara en god partner för såväl det mindre som det större företaget. All utveckling, tillverkning, upptappning och lagerhållning sker i fabriken i Välinge/Ängelholm utanför Helsingborg. För mer information gå gärna in på www.mico.se

 

 

Operatör Kemisk Tillverkning / Blandare till Mico i Ängelholm

 

 

Är du noggrann, effektiv och har talang för att planera och prioritera? Vill du jobba i en mindre organisation där du blir uppmuntrad till att utveckla och utvecklas i ett nära samarbete med dina kollegor? Då kan jobbet som Blandare på MICO vara något för dig!

 

Ansvarsområde

Blandningsdelen är en nyckelfunktion i Micos verksamhet. Den innefattar såväl ett dagligt praktiskt arbete med att blanda produkterna för att säkerställa produktionslinjernas produktförsörjning, samt en strategisk del med planering av arbetet. Löpande utveckling av metoder mm för att göra Mico mer konkurrenskraftigt är en del av samtliga medarbetares ansvarsområden.

 

Arbetsuppgifter

  • Blandningsarbetet (till stor del på egen hand) – innefattar framtagning av komponenter från lager, blandningsförfarande av vätskor, pulver mm enligt receptur
  • Kvalitetssäkring
  • Förbättringsarbete
  • Ansvar för driften av blandningsrelaterad utrustning och dess behov av service och underhåll

 

Din profil

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt några års erfarenhet från tillverkande industri, gärna kemiteknik. Utbildning inom relevant kemi och teknik sker i huvudsak internt. Goda kunskaper i svenska och engelska. God datorvana i MS Office och VISMA. Grundläggande förståelse för ISO 9001:2015 (kvalitet) och 14001:2015 (miljö) är meriterande, internutbildning utifrån behov.

Du är noggrann och har god förmåga att planera, strukturera och prioritera. Du är flexibel och har förmåga att omprioritera vid behov. Du behåller lugnet och arbetar strukturerat även under stressiga perioder. Du är nyfiken med en entreprenöriell drivkraft.

Mico har en feedbackkultur där samtliga medarbetare har ansvar för att aktivt ge och ta konstruktiv feedback löpande i syfte att utveckla både individen och gruppen.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Välinge/Ängelholm och tillträde snarast.

 

I denna rekrytering samarbetar Mico med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733 763 988.

 

 

Välkommen med din ansökan!