SenseNode utvecklar och säljer energi- och driftsövervakningssystem till tillverkningsindustrin och fastighetsbranschen. Genom moderna IoT-sensorer samlas data in kostnadseffektivt som sedan presenteras och analyseras i molnbaserad programvara. Kunderna finns över hela Sverige, men även i Danmark, Tyskland och Polen. SenseNode är ett litet bolag med stor potential och med mycket namnkunniga kunder. Var med på den roliga resan att bygga ett tillväxtbolag! Huvudkontor finns på Ideon i Lund. För mer information gå gärna in på www.sensenode.com

 

Vill du bli vår Linux Ninja?

Technical Support Specialist till Lund

 

Brinner du för teknik och vill jobba i en av Lunds spännande startups med stora möjligheter att utveckla och utvecklas? Har du lätt att arbeta, förstå, och lösa problem i Linuxmiljö? Gillar du dessutom att träffa kunder och hjälpa dem? Då är detta jobbet för dig!

 

Några av dina ansvarsområden

  • Administrera och felsöka Linuxbaserade enheter
  • Hantera och förstå kunders behov och villkor
  • Kundbesök, ofta i ”industrimiljö”
  • Metodisk felsökning
  • Leverans/driftsättning samt support

 

Din bakgrund

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i, administrera och hantera Linuxbaserade system. Positivt med praktisk erfarenhet kring montering och/eller arbete i industrin. Har du erfarenhet av bl.a. Debian, IoT, trådlösa meshnätverk, Ansible, Python, skalskript och/eller PHP ses det som ett stort plus. Kunskaper och erfarenheter inom el, automation/programmering, energi och projektledning ses som meriterande.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift ses som en självklarhet. 

Då jobbet innebär en del resor, är körkort ett krav.

 

Din personlighet

Att jobba i en Startup kräver något speciellt! Du är nyfiken och orädd och det är viktigt att du är prestigelös då alla hjälper till med allt. Du är självgående och med din utmärkta sociala kompetens skapar du förtroende hos våra kunder.

 

Om anställningen

Det är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Lund.

I denna rekrytering samarbetar SenseNode med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!